Επιστροφή στα θετικά εκτός έδρας αποτελέσματα θέλει αύριο στο Δοκίμι η ΑΕΜ

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Με προπόνηση στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η προετοιμασία της ΑΕΜ για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Δοκιμίου για την 12η αγωνιστική της Α κατηγορίας.

Τα προβλήματα για τον Χρήστο Ζαρκαβέλη έχουν μειωθεί στο ελάχιστο την τελευταία εβδομάδα, καθώς πλην του τραυματία Σακελαρόπουλου που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και της ενδυνάμωσης ο τεχνικός της ΑΕ Μεσολογγίου δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Επιστροφή στα εκτός έδρας νικηφόρα αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις θέλουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, μετά τις δυο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες σε Αντίρριο και Αμφιλοχία στα πλαίσια τις 9η και 10η αγωνιστικής.

Δύσκολο και με πολλές ιδιαιτερότητες το παιχνίδι στο Δοκίμι, απέναντι σε μια δυνατή και σκληροτράχηλη ομάδα ειδικά εντός έδρας, η οποία έχοντας μόλις 10 βαθμούς στις πρώτες 11 αγωνιστικές θέλει επιτακτικά εντός έδρας του τρεις πολύτιμους βαθμούς ώστε να ανασάνει βαθμολογικά.