Νίκη για την ΑΕΜ επί του Παναβρακικού στην Αμφιλοχία

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

 

                  ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ -  ΑΕΜΑΡΑ 0 - 1                             

Του Μιλτιάδης Ζαβέρδας

Μιά ΑΕΜ βγαλμένη από τα παλιά έδειξε για μία ακόμη φορά πόσο βαριά είναι η φανέλλα της και μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση όλων των παικτών της, υποχρέωσε την πρωτοπόρο Μπούκα στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στην έδρα της. 

Πιό δυνατά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι και πίεσαν αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο η Ένωση κέρδιζε συνεχώς μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας αυτή πλέον την εδαφική υπεροχή κατά το πρώτο ημίχρονο δημιούργησε και τις πιό επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία, χωρίς να καταφέρει όμως να σκοράρει.

Στην επανάληψη η Μπούκα προσπάθησε και πάλι να πάρει τα ηνία του παιγνιδιού, αλλά η ΑΕΜ με σταθερότητα στην άμυνα και παίκτες αγωνιστές, όχι μόνο δεν επέτρεψε την δημιουργία κινδύνων στη περιοχή της, αλλά λίγο πριν το 60ο λεπτό σε μιά οργανωμένη επίθεσή της κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με ένα επεισοδιακό τέρμα που πέτυχε ο Ζαχαράκης με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή και αφού πρώτα άλλα τρία σουτ των παικτών της ΑΕΜ στην ίδια φάση είχαν αποκρουστεί από τα σώματα των αμυνομένων.

Στη συνέχεια η ΑΕΜ άντεξε στην προσπάθεια των παικτών της Μπούκας που έψαχναν την ισοφάριση, με τον Ζέρβα να είναι σταθερός δύο - τρεις φορές που απειλήθηκε με σουτ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε παίκτες και φιλάθλους να πανηγυρίζουν την μεγάλη νίκη που δίνει πλέον άλλο χρώμα στο πρωτάθλημα.

Η σημερινή ΑΕΜ ήταν πράγματι αυτή που θέλουν οι φίλοι της. 

ΠΑΝΑΒΡΑΚΙΚΟΣ: (Γιάννης Μακρής) Ρόκκος, Παππάς (Λαγοπάτης), Κάκκος, Κοκώνης, Μπεκατώρος, Σαμψώνας (Μπαλάφας), Τσιούνης Α., Μακρής, Τσιούνης Π. (Δράκος), Καβαλλάρης, Μούτσα.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ : (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας, Τραγουλιάς, Κοντομήτσος, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Ζαχαράκης, Μιχαλόπουλος, Μπαλαούρας, Γαβρίνας (Βρέττας), Ζαρκάδας (Ζέρβας Ν.), Βασιλάρης (Μπαρμπαρούσης).