Επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει Φλόγας για την ΑΕΜ

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Επιστροφή στα «βάσανα» από την Δευτέρα 2/1 για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Μεσολογγίου ενόψει της πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Φλόγα Παλαιομάνινας.

Ο  Χρηστός Ζαρκαβέλης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του αυτό το χρονικό διάστημα, κάτι που κάνει τον Αγρινιώτη τεχνικό να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ακόμα μια αποχώρηση είχαμε την Δευτέρα το απόγευμα για την ομάδα του Μεσολογγίου, με τον νεαρό Χρήστο Διαμαντόπουλο να εμφανίζεται ενώπιων της διοίκησης και να ζητάει την αποδέσμευση του ώστε να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του, κάτι που έγινε  όπως ήταν φυσιολογικό αποδεκτό με τον ποδοσφαιριστή από την Τρίτη το πρωί όπου κατέθεσε και το δελτίο του στα γραφεία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας να ανήκει και επίσημα στο ρόστερ του Όμηρου Νεοχωρίου.

Στα μεταγραφικά θέματα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, καθώς και μια περίπτωση που ήταν το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο δεν τελεσφόρησε με τους ανθρώπους της διοίκησης να στρέφονται ήδη σε άλλες λύσεις.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης, καθώς προς το τέλος σε μια διεκδίκησης της μπάλας ο Βρέττας τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρήξιμο και να αποχωρίσει υποβασταζόμενος.