Έτοιμη η ΑΕΜ για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Αιτωλικού

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

 

Με δυο σημαντικές απουσίες ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου η προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Αιτωλικού.

Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης δεν είδε να προπονούνται για διαφορετικούς λογούς δυο ποδοσφαιριστές, τον αρχηγό της ομάδας Παναγιώτη Δενδρινό, καθώς και τον Κώστα Μπαλαούρα, με την συμμετοχή και των δυο να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζεται και ο στρατευμένος Τάσος Ζαρκάδας που μέσα στην εβδομάδα υποβλήθηκε και αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας, ενώ και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Γιάννης Χαλαζιάς αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα την άλλη εβδομάδα.

Συγκέντρωση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ζήτησε από τους παίκτες του ο Αγρινιώτης τεχνικός, καθώς γνωρίζει ότι παιχνίδια με ομάδες όπως η ομάδα του Αιτωλικού που βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία κρύβουν τους μεγαλύτερους κινδύνους για απώλειες βαθμών.

Εν αναμονή της απόφασης που θα λάβει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας βρίσκονται στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, για την τύχη του αγώνα ανάμεσα σε Ναυπακτιακό και ΑΕΜ.