Έτοιμη για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Θέρμου η ΑΕΜ

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου το μεσημέρι της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Θέρμου.

Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης είδε με ικανοποίηση να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα οι, Δενδρινός, Πασπαλιάρης και Ζαχαράκης που προέρχονται από τραυματισμούς, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι στις υπηρεσίες του νεαρού Κοντομήτσου που στο παιχνίδι με τον Αμφίλοχο έγινε αναγκαστική αλλαγή καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Σοβαρότητα και συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης έχει ζητήσει από τους παίκτες του ο Αγρινιώτης τεχνικός, που ξέρει πολύ καλά ότι τέτοια παιχνίδια με μονόπλευρο ενδιαφέρον μιας και ο αντίπαλος έχει χάση το τρένο για την παραμονή στην κατηγορία ελλοχεύουν δυσάρεστες εκπλήξεις αν δεν δόσης την απαραίτητη συγκέντρωση.

Συντήρηση και λίπανση στον αγωνιστικό χώρο του κεντρικού γηπέδου του δημοτικού σταδίου Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες λόγω και των επικείμενων αγώνων των play offs, με έξοδα της ΑΕΜ φυσικά όπως γίνετε άλλωστε όλα τα τελευταία χρόνια, ώστε ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε μια αξιοπρεπή κατάσταση και να ελλοχεύει όσο τον δυνατόν λιγότερους κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Για την προσεχή Τετάρτη 15/3 και ώρα 18:00 στο Αγρίνιο και το γήπεδο του Παναιτωλικού έχει οριστεί από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ο φετινός τελικός του κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕ Μεσολογγίου και την Φλόγα Παλαιομάνινας (τις επόμενες ώρες – ημέρες αναμένετε και ο επίσημος ορισμός).