Νίκη στο Θέρμο για τους Κανονιέρηδες που στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον τελικό του κυπέλλου

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Φωτο Αρχείου

Εύκολο απόγευμα για τους κανονιέρηδες στο Θέρμο το μεσημέρι του Σαββάτου που στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής επιβλήθηκε με σκορ 4-0 επί της ομάδας της Αναγέννησης Θέρμου, και σε συνδυασμό με τις απόλυες βαθμών του Ναυπακτιακού Αστέρα και της Φλόγας Παλαιομάνινας αποσπάστηκε 3 βαθμούς από τους συνδιεκδικητες της δεύτερης θέσης.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους θα ανοίξει στο 14΄ ο Θανάσης Μιχαλόπουλος, σέντρα του Ζαχαράκη στο δεύτερο δοκάρι ο Μπαλαούρας με κεφαλιά θα στρώσει στον αμαρκάριστο Μιχαλόπουλου που με πλασέ θα κάνει το 0-1.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό 15΄ατομικη προσπάθεια του Σάκη Κράνη που θα περάσει όποιον βρει μπροστά του, και με υποδειγματικό πλασέ δεν θα δυσκολευτεί να νικήσει τον Μιχάλη και να διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του 0-2. Για να έρθει δυο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου στο 43΄ο ίδιος παίκτης μετά από όμορφο συνδυασμό με τον Μιχαλόπουλο να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και τρίτο για την ομάδα του 0-3.

Το τελικό σκορ θα διαμορφώσει στο 75΄με κεφαλιά ο Δημήτρης Βρέττας μετά από σέντρα του Μαντέλου στην περιοχή των γηπεδούχων 0-4.

Πλέον η προσοχή όλων στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου στρέφεται στον τελικού του κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας την προσεχή Τετάρτη 15/3 στο Αγρίνιο κόντρα στην ομάδα της Φλόγας Παλαιομάνινας, όπου θα κριθεί και ο πρώτος τίτλος για την φετινή χρονιά.

Αναγέννηση Θέρμου: Μιχάλης, Καλλικμάνης, Μπίστας, Χρυσικός, Τριανταφύλλου (76' Κότσαλος), Τσατσαράγκος, Καλλικμάνης (67' Μπαλαμάτσης), Μαραγιάννης Β. (49' Στρατόπουλος), Κούκος, Παντής.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ. , Μπαλαούρας, Μαντέλος, Τραγουλιάς (58' Χαλαζιάς), Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Κράνης (66' Βρέττας), Ζέρβας  Ν. (53' Ζαρκάδας), Βασιλάρης .