Ήττα για την ΑΕΜ/ Πρωταθλητής ο Παναμβρακικός Μπούκας

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Παναμβρακικός Μπούκας – ΑΕ Μεσολογγίου 3-1

Ήττα με σκορ 3-1 για την ΑΕΜ το απόγευμα του Σαββάτου στην Αμφιλοχία από την ομάδα του Παναμβρακικού στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και τελευταίας των play-offs, με την ομάδα της Μπούκας να στέφετε πρωταθλήτρια της Α΄ κατηγορίας για την σεζόν 2016-2017 και να παίρνει και την απευθείας άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος από τους φιλοξενούμενους, με την ομάδα της Μπούκας με πολυπρόσωπη αμυντική λειτουργιά να αρκείται μόνο σε αντεπίθεσης με κύριο εκφραστή τον Αποστόλη Τσιούνη που στο 21΄ σε διπλή προσπάθεια θα νικηθεί από τον Δημήτρη Ζέρβα.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει όπως και το πρώτο με την πρωτοβουλία των κινήσεων από τους φιλοξενούμενους και τους γηπεδούχους να προσπαθούν με βαθιές μπαλιές να βγουν στην κόντρα με τον Τσιούνη. Στο 59΄ο Βασιλάρης θα βρει ωραία τον Μιχαλόπουλο μέσα στην περιοχή με σουτ θα κάνει το 0-1. Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν θα κρατήσει για πολύ όμως καθώς τρία λεπτά αργότερα σε ένα γέμισμα προς την περιοχή της ΑΕΜ ο Δημήτρης Ζέρβας θα μπλοκάρει τη μπάλα εκτός περιοχής με την Μπούκα να κερδίζει φάουλ σε πολύ καλό σημείο. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Δράκος και θα κάνει το 1-1.

Αυτή η εξέλιξη όπως είναι φυσικό θα κόψει τα φτερά των φιλοξενούμενων με τους γηπεδούχους να παίρνουν μετρά στο γήπεδο. Στο 80΄ ο Αποστολής Τσιούνης θα βγει γρήγορα στην αντεπίθεση και θα πασάρει διπλά στο αφύλακτο Δράκο που με πλάσε θα κάνει το 2-1 και την πλήρη ανατροπή για τους γηπεδούχους.

Το τελικό 3-1 θα διαμορφώσει με σουτ σε μια ακόμα βαθειά μπαλιά στο 90΄ο Αποστόλης Τσιούνης.

Το φιλμ του αγώνα:

11΄εντονες διαμαρτυρίες από την ΑΕΜ για χέρι αμυντικού των γηπεδούχων μέσα στην περιοχή στην προσπάθεια του να κοντρολάρει τη μπάλα, με τον κ. Γκιάφη κοντά στη φάση να λέει παίζεται.

15΄εκτελεση φάουλ του Νεκτάριου Ζέρβα, κεφαλιά Χαλαζιά θα μαζέψει ο Ρόκκος.

21΄ σέντρα Λαγοπατη πλασέ Τσιούνη αποκρούει ο Ζέρβας, ανάποδο ψαλιδάκι εν νέου του Τσιούνη θα μαζέψει ο Ζέρβας.

23΄αδύναμο σουτ Τσιούνη θα μπλοκάρει ο Ζέρβας.

24΄αδυναμο σουτ Κράνη θα μαζέψει ο Ρόκκος.

39΄σουτ Τσιούνη κόντρα και κόρνερ για τον Παναμβρακικό.

59’Γκολ, μπαλιά του Βασιλάρη, κοντρόλ Μιχαλόπουλου και σουτ μέσα από την περιοχή 0-1.

62΄Γκολ, φθηνό λάθος του Δημήτρη Ζέρβα που θα πιάσει τη μπάλα εκτός περιοχής και φάουλ σε πολύ καλό σημείο για του γηπεδούχους, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Δράκου και θα κάνει το 1-1.

69΄σουτ Μούτσα θα διώξει σε κόρνερ ο Δημήτρης Ζέρβας.

72΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Νεκτάριου Ζέρβα θα απομακρύνει ο Ρόκκος.

74΄σουτ του Κράνη ασταθής απόκρουση Ρόκκου, νέο σου του Μιχαλόπουλου θα διώξει σωτήρια πάνω στην γραμμή ο Μακρής σε κόρνερ.

77΄σουτ του Αποστόλη Τσιούνη θα μαζέψει ο Ζέρβας.

80΄Γκολ, αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον Αποστόλη Τσιούνη να βρίσκει τον Δράκο με πλασέ θα κάνει το 2-1.

85΄σουτ του Κράνη άουτ.

87΄σουτ του Αποστολή Τσιούνη θα αποκρούσει με τα πόδια ο Δημήτρης Ζέρβας.

90΄ Γκολ, μπαλιά με αποδέκτη τον Αποστόλη Τσιούνη με πλασέ θα κάνει το 3-1.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Κωσταράς και Τσιλίκας.

Παναμβρακικός: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Ρόκκος, Μακρής, Κοκκώνης Ε., Κάκκος, Σαμψώνας, Τσιούνης Α., Δράκος, Καβαλλάρης Θ. (Καβαλλάρης), Μπεκατώρος, Λαγοπάτης (Τσιούνης Π.) Μούτσα .

ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Μαντέλος, Τραγουλιάς, Χαλαζιας, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαρκάδας (Πατσουράκης), Κράνης, Ζέρβας Ν. (Καβαλλάρης), Βασιλάρης.