Ναυπακτιακός: «Συνεχίζουμε, πρέπει η τελική πρόταση της ΕΠΟ να είναι η πιο λογική»

Κατηγορία: Γ΄ Εθνική

Ανακοίνωση Ναυπακτιακού Αστέρα

Μετά από το  έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας κάτω από συνθήκες που δεν φανταζόμασταν όταν ξεκινούσαμε αυτή πριν λίγους μήνες . Οι άνθρωποι της διοίκησης είμαστε αποφασισμένοι να σταθούμε όρθιοι.

Δεν θα επιτρέψουμε στην πολιτεία – ΕΠΟ να είμαστε μόνοι!!!

Γι’ αυτό θα πρέπει η τελική πρόταση της ΕΠΟ να είναι η πιο λογική και να κατανοεί τις αγωνίες και τα προβλήματα των ανθρώπων που κρατούν ζωντανό τον αθλητισμό.  

Τους καλούμε όλους να σταθούν στο πλευρό τον παραγόντων που θα αναγκαστούν  για ακόμη μια φορά να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη τους  σε μια χρονιά που με δυσκολία μπορούν να βρεθούν χορηγοί . Εκτός από τα έξοδα των αγώνων και γενικότερα τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας ,  έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα αυτό των rapid tests . Βαρύ το κόστος που έστω αν και για αρχή ο Δήμος Ναυπακτίας και ο δήμαρχος κ. Γκίζας υποσχέθηκε να βοηθήσει. Όμως δεν αρκεί μια φορά μιλάμε για tests που θα χρειάζεται να γίνονται πριν από κάθε αγώνα. 

Καλούμε όλους τους φορείς, τον Δήμο Ναυπακτίας , την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να βοηθήσουν στην προσπάθεια  μας.  

Καλούμε όλους όσους θέλουν να κρατήσουν τον Ναυπακτιακό Αστέρα ψηλά να σταθούν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή κοντά του. Εμείς ως διοίκηση έχουμε αποφασίσει να τον κρατήσουμε ψηλά ,σας θέλουμε όλους δίπλα μας.  

Το Δ.Σ. του Ναυπακτιακού Αστέρα.