Λευκή ισοπαλία για Αμβρακικό Λουτρού και Παναγρινιακό (vid)

Κατηγορία: Γ΄ Εθνική

Φωτο Αρχείου

Ισόπαλοι με 0 - 0 αναδείχτηκαν ο Αμβρακικός Λουτρού και ο Παναγρινιακός στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι δύο ομάδες είχαν λίγες καλές στιγμές στο παιχνίδι και σε αυτές δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς την αντίπαλη εστία.

Οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν νωρίς τα πλάνα τους λόγω του τραυματισμού του Γκασούκα. Στο 23ο λεπτό ο Στέφανος Φραγκούλης από καλή θέση μέσα στην περιοχή σούταρε ψηλά άουτ στην πρώτη ευκαιρία του Παναγρινιακού και στο 30΄ ο Θεοδώρου έκανε το σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Καντάνη να διώχνει πάνω στη γραμμή στην καλύτερη στιγμή του Αμβρακικού.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Παναγρινιακού προσπάθησαν να βρουν χώρους, αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα, ενώ οι γηπεδούχοι σε δύο καλές στιγμές με Δήμο στο 79΄ και Κοντογιάννη στο 90΄ δε μπόρεσαν να βρουν τέρμα και να δυσκολέψουν τον Παρδαλό.

Το φιλμ του αγώνα.

 Μακρινό σουτ του Κοντογιάννη η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

23΄ Ο Στέφανος Φραγκούλης από καλή θέση κάνει το σουτ και η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

30΄ Εκτέλεση φάουλ του Καραλή έδιωξε σε κόρνερ ο Παρδαλός. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Θεοδώρου έκανε το σουτ και έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Καντάνης.

41΄ Σουτ του Θεοδώρου η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

66΄ Σουτ του Άγγελου Φραγκούλη η μπάλα πέρασε άουτ.

79΄ Ο Δήμος έκλεψε τη μπάλα από τον Καντάνη, μπήκε από πλάγια στην περιοχή και σούταρε άουτ.

90΄ Κόρνερ του Λιμάτσι κεφαλιά του Κοντογιάννη η μπάλα έφυγε άουτ.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ (Γιώργος Γιάκος): Βασιλειάδης, Ζοτάι (57΄ Λιμάτσι), Στασινόπουλος, Αριστόπουλος, Μικές, Καραλής (85΄ Κακιώνης), Παγώνης, Θεοδώρου (73΄ Παπακίτσος), Σπανός (57΄ Παπαχρονόπουλος), Κοντογιάννης, Δήμος (85΄ Καλπακούλας).

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Παρδαλός, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Καντάνης, Φραγκούλης Α., Σαμψώνας (46΄ Βασιλόγιαννης), Λαμπρίδης (79΄ Νούλας Σ.), Μήλιος, Γκασούκας (18΄ λ.τ. Φραγκούλης Σ.), Βασιλάρης (73΄ Κούσης), Σκιαδάς.

Πηγή: websports.gr