Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Ναυπακτιακό Αστέρα

 

 

Σε τρεις ακόμα μεταγραφές προχώρησε η ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα, με τους Γρηγόρη Νιφορόπουλο, Γιώργο Βήτο και Τίμο Πατρώνη να γίνονται κάτοικοι Ναυπάκτου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Γρηγόρης Νιφορόπουλος

Ο Νιφορόπουλος κατάγεται από την Αχαΐα και πιο συγκεκριμένα από το Ριόλο, ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανμοβριακό Ριόλου, κερδίζοντας πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, παίζοντας με τους “κοκκινόμαυρους” στη Γ΄ Εθνική.

Ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμα από το γειτονικό Διαγόρα Βραχνεΐκων, ενώ πέρυσι ήταν στον Α.Ο. Υπάτου. Ταχύτατος, με καλή τεχνική κατάρτιση, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον Ναυπακτιακό Αστέρα που καθημερινά δυναμώνει σε όλες τις θέσεις.

Γιώργος Βήτος

Ο Γιώργος Βήτος επιστρέφει στον Ναυπακτιακό Αστέρα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις μέσα στο παιχνίδι από την άμυνα μέχρι και τα χαφ. Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ατρόμητο Αντιρρίου , στον Ναυπακτιακό,τον Απόλλωνα Ευπαλίου και τον Φωκικό. Την Τετάρτη αγωνίστηκε ως βασικός στο πρώτο δυνατό τέστ του Ναυπακτιακού με τον Διαγόρα Βραχνεικών.

Τίμος Πατρώνης

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα και ο πρόεδρος Γιώργος Μίχος αφού μετά από συνάντηση που είχε με τον ποδοσφαιριστή Τίμο Πατρώνη γιό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής Θεόδωρου Πατρώνη κατάφερε να έρθει σε συμφωνία.

Ο ποδοσφαιριστής ηλικίας 21 ετών ξεκίνησε την καριέρα του από την Νίκη Προαστίου και στην συνέχεια πήγε στην Παναχαϊκή με την οποία αγωνίστηκε στην Super League2 ενώ την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου απ’ όπου φεύγει για να φορέσει το χρυσό αστέρι στην καρδιά.

Πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφική κίνηση – νίκη της διοίκησης του Ναυπακτιακού που κατάφερε να κάνει δικό της έναν ποδοσφαιριστή που ήταν διακαείς πόθος αρκετών ομάδων.

Πηγή: nafpaktianews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr