Ξεκίνησε ο σχεδιασμός, στηρίξει από τον κόσμο ζητάει ο Ναυπακτιακός

Κατηγορία: Γ΄ Εθνική

Φίλαθλοι του Ναυπακτιακού Αστέρα,

Η ομάδα μας, η ομάδα της πόλης μας ο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε τον προγραμματισμό και την οργάνωσή για την έναρξη των υποχρεώσεών στην καινούργια αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023!! Ο σχεδιασμός έχει αρχίσει με χαμηλό προφίλ και υψηλές προσδοκίες. Στόχος είναι η ομάδα μας να βρίσκεται με αξιοπρέπεια στις επαγγελματικές κατηγορίες εκεί άλλωστε που της αρμόζει.

Δίνεται μεγάλη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας, δουλεύοντας πάντα με σύγχρονα πρότυπα και όλες τις προδιαγραφές που προβλέπονται από την Ε.Π.Ο. Σκοπός μας είναι η εξέλιξη και η ανάπτυξη των νεαρών αθλητών μέσα από συνεχή ποδοσφαιρική εκπαίδευση, τόσο στο γήπεδο όσο και σε θεωρητικό επίπεδο γνώσεων, ώστε η ομάδα μας να στηριχτεί κάποια στιγμή σε δικά της παιδιά. Όπως στο παρελθόν όπου αγωνίζονταν σπουδαίοι Ναυπάκτιοι ποδοσφαιριστές κ με την προσθήκη κατάλληλων παικτών η ομάδα μας είχε τις επιτυχίες που όλοι γνωρίζουμε!!

Σας καλούμε όλους να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή με την παρουσία σας στο γήπεδο την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας έχει ξεκινήσει και μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα γραφεία της ομάδας, Γ. Αθανασιάδη 32-42, τηλ. 2634306760, (δίπλα από την Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα) και στα εξής τηλέφωνα: 6931093506, 6976800034, 6946950902!