«Χορταστική» φιλική ισοπαλία για Παναγρινιακό και Ζάκυνθο

Κατηγορία: Γ΄ Εθνική

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου η ομάδα μας αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 3 - 3 με την ομάδα της Ζακύνθου.

Η ομάδα μας είχε πολύ καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 3 - 1.

Το σκορ άνοιξε στο 4ο λεπτό με κεφαλιά ο Τσάκνης μετά από όμορφο συνδυασμό Βασιλόγιαννη, Κοντογιάννη και Μήλιου. Στο 17΄ μετά από σέντρα του Καρδάρη ο Σωτηρόπουλος στην προσπάθεια να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μανιάτη για να διαμορφωθεί το 1 - 1. Η ομάδα μας πήρε νέο προβάδισμα στο 33΄ με πλασέ του Παλιάτσα σε άδειο τέρμα μετά από ατομική ενέργεια του Τσάκνη και στο 39΄ σε αντεπίθεση ο Μήλιος πάσαρε στον Τσοπανά που έκανε την ασίστ στο Βασιλόγιαννη, ο οποίος με πλασέ έκανε το 3 - 1.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 49΄ με πλασέ του Ζαχαριουδάκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία ανάμεσα σε Παλιάτσα και Φραγκούλη. Στο 77΄ η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσακανίκα από τον Κυριαζή, όμως στην εκτέλεση του Κοντογιάννη η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι. Η Ζάκυνθος ισοφάρισε στο 89΄ με εκτέλεση φάουλ του Γιόχαν Μουλιάτι και το 3 - 3 ήταν το τελικό σκορ, καθώς στο σουτ του Γιαννόπουλου στο 90΄ η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Μανιάτης (80΄ Καρκαλής), Παλιάτσας (78΄Γαβριήλ), Γκόλιας (57΄ Καλοκαίρης), Σωτηρόπουλος (46' Λίτσος), Φραγκούλης (64' Τουρλίδας), Μανιώτης (80΄ Αϋφαντόπουλος), Τσάκνης (71΄ Μουχάνης), Κοντογιάννης, Βασιλόγιαννης (46' Τσακανίκας), Μήλιος (66' Γιαννόπουλος), Τσοπανάς (78΄ Αντωνόπουλος).

Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Μάριος Παναγιώτου): Μπλατσιώτης, Περιστέρης, Ελέζι, Νόνης, Καλλιβωκάς, Σούρμπης, Μανέ, Γουίλσον Τσιμέλι, Ζαχαριουδάκης, Καρδάρης, Καψάσκης.

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μαρούδας, Μαρίνος, Κυριάζης, Γιόχαν Μουλιάτι, Φυτόπουλος, Λύρντζης, Τζανάρι, Κοντονής, Ζήβας.