Φιλική ισοπαλία για Ναυπακτιακό Αστέρα και Παναχαϊκή

Κατηγορία: Γ΄ Εθνική

Ισόπαλος αναδείχθηκε στο δυνατό φιλικό λιγο πριν τον αγώνα κυπέλλου της Κυριακής ο Ναυπακτιακός Αστέρας.

Ο Γιάννης Νταλακούρας είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Αχαϊκή ομάδα. Η Παναχαϊκή αν και προσπάθησε να φτάσει αρκετές φορές στην περιοχή του Ναυπακτιακού δεν κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις σε αυτή.

Η ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα αμύνθηκε πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι και ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στην επίθεση κάτι που επιβεβαίωσε ο Σταθόπουλος στο 29′ που έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν χωρίς να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση στην αντίπαλη εστία και γλίτωσαν την ήττα λίγο πριν το φινάλε με τον Ζυγκερίδη να κάνει το 1-1.

Ναυπακτιακός (Γιάννης Νταλακούρας): Καλαντζής, Νικολογιάννης, Καφετζής, Γιαννόπουλος, Ακαράϊ, Μικές, Σταθόπουλος, Υπό δοκιμή, Πετράτος, Καραλής, Σκούτας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αναστασόπουλος, Τραγουλιάς, Υπό δοκιμή, Κουντούρης, Φειδαίος, Ρουπάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μπρούτας, Λούτσης, Πανταζής, Καραγιάννης.

Παναχαϊκή (Σούλης Παπαδόπουλος): Κολοβούρης (73′ Μικές), Τοπάλ, Δ. Θεοδωράκης (46′ Μακρής), Στασινόπουλος, Ρουγκάλας, Σίλβα (46′ Παπαχρονόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Κάρλος (66′ Λιμάτσι), Λινάρδος (46′ Παπαχρονόπουλος), Τριμμ.

Πηγη | nafpaktianews.gr