Γ΄Εθνικη: Νίκη για τον Παναγρινιακό στο ντέρμπι της Αιτωλοακαρνανίας (vid)

Κατηγορία: Γ΄ Εθνική

 

Νίκη για τον Παναγρινιακό στο ντέρμπι της Αιτωλοακαρνανίας για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικης κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα στη Ναύπακτο με σκορ 2-1.

Ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τρία γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν και ένα χαμένο πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενους στο 32΄θα πάρουν κεφάλι στο σκορ με σουτ του Τσακνή μετά από παράλληλη σέντρα στην περιοχή του Τσοπανά και στρώσιμο της μπάλας του Τσιούνη 0-1.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και το 49΄η ομάδα του Παναγρινιακού θα απολέσει μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της, με τον Τσακνή να νικιέται από τα έντεκα βήματα από τον Καλαντζή.

Στο 58΄ο Αντωνιάδης ο οποίος είχε περάσει σαν αλλαγή στο 46΄θα ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους σε 1-1.

Στο 78΄ο Μανιώτης με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Τσακνή θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντίδραση Καλαντζή, δίνοντας μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του 1-2.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

17΄εκτελεση κόρνερ του Γκόλια κεφαλιά Λίτσου με την μπάλα να προσκρούει σε σώμα συμπαίκτη του, η μπάλα θα στρωθεί στον Τσοπανά το σουτ του οποίου θα περάσει άουτ.

26΄κλεψιμο του Σκούτα θα δώσει αριστερά στον Γεωργουσόπουλο ο οποίος απέναντι από τον Μανιάτη θα πλασάρει ψηλά άουτ.

32΄ΓΚΟΛ, μπαλιά για τον Τσοπανά ο οποίος από δεξιά θα κάνει την παράλληλη σέντρα, η μπάλα θα φτάσει στον Τσιούνη ο οποίος θα στρώσει στον Τσάκνη με σουτ θα στείλει τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Καλαντζή και θα κάνει το 0-1.

37΄γρηγορη εκτέλεση κόρνερ με πάσα για τον Ναυπακτιακό στο δεύτερο δοκάρι, σουτ του Φειδαίου άουτ.

49΄ανατροπη Τσοπανά στην περιοχή και πέναλτι για τον Παναγρινιακό, εκτέλεση Τσάκνη θα πέσει και θα μπλοκάρει τη μπάλα ο Καλαντζής στην αριστερή γωνιά του.

54΄εκτελεση κόρνερ Γεωργουσόπουλου, κεφαλιά Αντωνιάδη στην αγκαλιά του Μανιάτη.

57΄ο Τσοπανας θα βρει ωραία τον Τσάκνη, σουτ του τελευταίου από το ύψους της μεγάλης περιοχής θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

58΄ΓΚΟΛ, μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Παναγρινιακού για τον Αντωνιάδη ο οποίος με σουτ θα στείλει τη μπάλα να περάσει κάτω από το σώμα του Μανιάτη και να καταλήξει στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

75΄σουτ του Τσακνή εντυπωσιακή απόκρουση του Καλαντζή.

76΄γρηγορη αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον Πανταζή να αστοχεί από θέση τετ τα τετ.

78΄ΓΚΟΛ, γύρισμα μέσα στην περιοχή του Τσάκνη για τον Μανιώτη με σουτ ο τελευταίος θα στείλει τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο και στα δίχτυα 1-2.

Την επόμενη αγωνιστική οι ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας αγωνίζονται εκτός έδρας, με τον Ναυπακτιακό να αντιμετωπίζει τον Πανελευσινιακό και τον Παναγρινιακό την ΑΕ Λευκίμμης.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Γιάννης Νταλακούρας) Καλαντζής, Νικολογιάννης, Μικέ, Φειδαίος (60΄Γιαννόπουλος), Σααντο, Αγκαράι (82΄Καφεντζής), Τραγουλιάς (60΄Σταθόπουλος), Πανταζής, Πετράτος (46΄Αντωνιάδης), Γεωργουσόπουλος, Σκούτας.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος) Μανιάτης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Λίτσος, Καντάνης, Τσιούνης (65΄Βασιλογιαννης), Μανιώτης (80΄Φραγκούλης), Τσάκνης, Μήλιος (65΄Κοντογιάννης), Τσοπανάς (76΄Πατίλας).