Συνάντηση με τον Δήμαρχο ΙΠ Μεσολογγίου για το ''Μεσολόγγι 2008''

Κατηγορία: Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγιου κ. Κώστας Λυρος δέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία της διοίκησης και το τεχνικό επιτελείο του Μεσολόγγι 2008.

 

Απο την πλευρά της δημοτικής αρχής στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ.Διαμαντοπουλος Σ., η πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου κα Πετρονικολου και τα μέλη του, κα Καραγιάννη Λ. και ο Ξηρός Στ. Από το Μεσολόγγι 2008 παραβρέθηκαν οι: Ζουμπεκης Α., Λινάρδος Δ., Διαμαντόπουλος Γ., Γουλη Μ. και οι προπονητές Γουλης Γ., Παναγιωτόπουλος Β., ενώ απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο πρόεδρος Καρακώστας Ε., ο αντιπρόεδρος Κυρίτσης Χ. , ο έφορος Φουντούλης Κ. και ο γενικός αρχηγός Μπαλαουρας Δ.

Η συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές επικεντρώθηκε σε ζητήματα λειτουργικότητας και βελτιώσεις του δημοτικού σταδίου Μεσολογγιου, ενώ ο Δήμαρχος τόνισε πως θα είναι κοντά στην ομάδα και τους ανθρώπους που τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Από την πλευρά του Μεσολόγγι 2008 ο προπονητής του, Γιάννης Γουλης παρέδωσε ένα λάβαρο του συλλόγου στο Δήμαρχο και ευχήθηκε καλή παραγωγική θητεία και καλή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.