Ήττα με παράπονα για την διαιτησία από την ΑΕΚ Μεσολογγίου (vid)

Κατηγορία: Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Στο μάτι” του κυκλώνα βρίσκεται ο διαιτητής Σαφαρικας μετά τις λανθασμένες αποφάσεις του σήμερα το απόγευμα στο ενωσιακο γήπεδο “Θεόδωρος Πασσιοπουλος” που έκριναν το νικητή που ήταν η Ολυμπιάδα Υμηττού επί της ΑΕΚ Μεσολογγίου με 0-1.

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου στάθηκε πολύ καλά αν αναλογιστουμε ότι απουσίαζαν δύο βασικά ατού λόγω τραυματισμού, η Μαρια Μοκκα και η Βασιλική Κοντογονη ενώ και η Ευθυμίου αγωνιστηκε τραυματιας, αλλά δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και μπορούσε.

Το γκολ της Τσιρουλη στο 54′ μετά από φάουλ της Κομκοτου και απόκρουση της Παναγιωτοπούλου έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της Ολυμπιάδας και άφησε τις «κιτρινομαυρες» να είναι έξαλλες με την διαιτησία. Κυρίως «φωνάζουν >> για την φάση στο 89′ όταν η Βράνα-Τριανταφύλλου προλαβαίνει την έξοδο της τερματοφυλακα Δημητροπουλου που την ανατρέπει αλλά ο διαιτητής Σαφαρικας προς γενική έκπληξη έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Τραγική η διαιτησία του Σαφαρικα (ΕΠΣ Αχαΐας), Αβραμόπουλου Ε., Σταθοπουλου Α.

ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γουλής Γιαννης) :Παναγιωτοπουλου, Γρομητσαρη, Βάτσικα, Παπαδογεωργου (55′ Βράνα-Τριανταφύλλου), Λαζανά Β (λ. τραυμ. 71 ‘Παναγιωτακοπούλου), Ευθυμίου(λ. τραυμ 80′ Πετσίνη) , Αυγέρη, Γιαννακά, Φιλανδριανου (71’ Γατσουλια), Μαρκουτσα Δ., Πρασσα Χ.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ (Γκαλιτσιος Νίκος) :Δημητροπουλου, Μπουτλα, Γεωργίου, Μάρκου, Μιχαλόπουλου, Γκουνη-Παπαιωαννου, Κομκοτου, Πλεξιδα(55’Βενιαμιν), Τσιρουλη(90+3′ Ποσογλου) , Φακινου(79 ‘Σταματοπούλου) Καραγιάννη

Πηγή : facebook ΑΕΚ Μεσολογγίου