Εντός έδρας ήττα για την ΑΕΚ Μεσολογγίου από τον Οδυσσέα Γλυφάδας (vid)

ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ 2-4

Παρότι προηγήθηκε η «λαβωμένη» ΑΕΚ Μεσολογγίου τελικά ηττήθηκε 4-2 εντός έδρας από την Γλυφάδα για το πρωτάθλημα της Α εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου των αρκετών σημαντικών απουσιών, που έχασε και τις Μαρκουτσα Δ. και Γατσουλια Σ. με τραυματισμό στο πρώτο ημίχρονο, ηττήθηκε με 4-2 από την Γλυφάδα που εκμεταλλεύτηκε τα παιδαριώδη λάθη των γηπεδούχων οι οποίες έχουν και πολλά παράπονα από την διαιτησία του Πρανταλου που είχε πολλά ανάποδα σφυρίγματα...

Στο 25 ' μετά από ωραία ενέργεια και γύρισμα η Μαρκουτσα με ωραίο πλασέ κάνει το 1-0.

Στο 40' και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού η Μακρη εκμεταλευομενη ολιγωρία των αμυντικών και της τερματοφυλακα κάνει το 1-1.

Στο 58 ' μετά από ανάποδο φάουλ που σφύριξε ο Πρανταλος η Μαρία Καπνιση με απευθείας εκτέλεση φάουλ αιφνιδιαζει την Παναγιωτοπούλου (μπροστά της ήταν εκτεθειμένη αντίπαλος) και κάνει το 1-2.

Στο 60' σε διώξιμο της Πετσίνη η Πλυτα με μακρινό συρτό σουτ κάνει το 1-3.

Στο 65' εντυπωσιακή ατομική ενέργεια της Γιαννακά και γύρισμα στην Φιλανδριανου που από κοντά χάνει την ευκαιρία για το 2-3.

Στο 86' η Πλυτα με μακρινό χτύπημα φάουλ κάνει το 1-4 και δίνει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας της.

Στο 90' η Τζουμερκιώτη με κεφάλια κάνει το τελικό 2-4.

Απο την ΑΕΚ Μεσολογγίου διακρίθηκαν οι: Βάτσικα, Γιαννακά, Μοκκα και Μαρκουτσα Δ. στο α' ημίχρονο αφού στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού..

Από την Γλυφάδα που συνεχίζει αήττητη διακρίθηκαν οι: Παπακώστα, Στεφατου, Θεου, Κόλλια και Νικολαου..

Κακή ή διαιτησία των Πρανταλου Ι., Κουτσοχερα Ι. ενώ καλός ήταν ο βοηθός Παπαδιονυσιου Ι. (ΕΠΣ Αχαΐας)

ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιάννης Γουλης) :Παναγιωτοπούλου, Γιαννακά, Γρομητσαρη, Μοκκα, Βάτσικα, Ευθυμίου, Κοντογονη (86' Φυτρου Ε.), Πρασσα (67' Τζουμερκιώτη), Φιλανδριανου (67 ' Παπαδογεωργου), Μαρκουτσα Δ. (46' λ. τραυμ. Πετσίνη), Γατσουλια (46 ' λ. τραυμ. Βράνα-Τριανταφύλλου)

ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Γιώργος Βαιτσης) : Βαιτση Α., Τερζή, Πλυτα, Παπακώστα, Νικολαου, Θεου, Κόλλια, Στεφατου (89' Ζιωγα), Καπνιση, Μακρη (79' Γαβαλα), Μπατζακα (60' Νικα).

Πηγή: facebook ΑΕΚ Μεσολογγίου

  

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr