ΑΕΚ Μεσολογγίου: Δοκιμαστικές προπονήσεις και λειτουργια Ακαδημιών για τη νέα χρονιά

Σε δοκιμαστικές προπονήσεις για τη στελέχωση του γυναικείου τμήματος προχωρά η ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου. Τα λεγόμενα “trials” θα γίνονται κάθε Τρίτη στο Αθλητικό κέντρο "Ζαχαρακης" (Περιοχή Δοκιμίου Αγρινίου ), στις 7.00 μ. μ.

Η ομάδα – πρότυπο, μοναδική στον Νομό Αιτωλοακαρνανιας που αγωνίζεται στην Α' Εθνική κατηγορία γυναικών , αναζητά ταλαντούχες νέες παίκτριες , με όρεξη και δυναμισμό για να ενισχύσουν την ομάδα και να εκτινάξουν την καριέρα τους στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μεσολογγίου με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί επίσης ότι από φέτος θα λειτουργούν Ακαδημίες για κορίτσια 7-16 ετών. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μεσολογγίου με σκοπό την προβολή και διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου στον Νομό Αιτωλοακαρνανιας θα λειτουργεί απο φέτος ακαδημίες για κορίτσια από 7-16 ετών. Θα χρησιμοποιούνται γήπεδα για δύο προπονήσεις στο Αγρίνιο και δύο στο Μεσολόγγι, σε λίγες ημέρες θα έχουμε αναλυτικές πληροφορίες..

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr