Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Πάτρα με Ζαχαράτου και Λαζανα!

Κατηγορία: Γυναικείο Ποδόσφαιρο

 

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Μαρία Ζαχαρατου.

Η Πατρινιά μέσο επιθετική παίκτρια έχει αγωνιστεί το :2012-2014 στον Ατρόμητο Ζαρουχλεικων, 2015-2016 στην ΑΕ Λάρισας. 2016-2017 στον Άρη Κορίνθου. 2017-2018 στην Βarcelona Κυπρου 2018-2019 στην Νικη Προαστίου. 2019-2020 στα Γιαννενα 2020-2021 στον Ατρομητο Ζαρουχλεικων.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Μεσολογγίου :

<<Καλωσορίζουμε την Μαρία Ζαχαρατου στην οικογένεια της ΑΕΚ Μεσολογγίου και της ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ SUGAR!!!!! >>.

Αμέσως μετά την υπογραφή της η Μαρια Ζαχαρατου που αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης δήλωσε στην σελίδα της ομάδας μας στο fb τα εξής:

« Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στην ΑΕΚ Μεσολογγίου . Από την πρώτη στιγμή που μου γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της αν και δέχθηκα αρκετές προτάσεις, δεν είχα κανένα ενδοιασμό, γιατί είναι μια ομάδα που κοσμεί το ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο. Μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και με πολλές μικρές σε ηλικία παίκτριες που αγωνίζονται στην εθνική ομάδα. Θέλω ο κόσμος της ΑΕΚ Μεσολογγίου να είναι σίγουρος ότι προσωπικά θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι αφενός για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν σε μια μεγάλη ομάδα και αφετέρου για να ξανακάνουμε όλοι μαζί την ομάδα πρωταγωνιστρια ώστε να την φέρουμε στις πρώτες θέσεις εκεί που ανήκει άλλωστε».

Μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕΚ Μεσολογγίου συνεχίζεται και οι υπεύθυνοι αναζητούν τις καλύτερες δυνατές λύσεις προκειμένου η ομάδα μας να έχει μια καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα της Α ’ Εθνικής Κατηγορίας αλλά και ο κόσμος να απολαύσει μια αξιόμαχη και ποιοτική ομάδα.

Η ομάδα μας ΑΕΚ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Γιάννα Λαζανα. Μόνο από το βιογραφικό καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για μία σημαντική κίνηση με μία παίκτρια που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας.

Η πρώην διεθνής παίκτρια έχει αγωνιστεί :

2004-2008 Παμπατραικος

2009-2010 Ατρόμητος Αθηνών

2011-2012 Ελπίδες Καρδίτσας

2013-2014 Αστέρας Ρεθύμνου

2014-15 Ικαρος Πετρωτου

2015-2017 Άρης Τρίπολης. 2017-2018 Μεσολόγγι 2008

2018-20 Ατρόμητος Πατρών

2020 - 2021 Ατλας Πατρών

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Μεσολογγίου :

<<Καλωσορίζουμε την Γιάννα Λαζανα στην κιτρινόμαυρη οικογένειά μας και της ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑΝΝΑ!! >>.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ

“Ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων της ομάδας καθώς και το ότι μου έδειξαν ότι με πιστεύουν, σε συνδυασμό με το ότι η ΑΕΚ Μεσολογγίου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά γυναικεία ποδοσφαιρικά κλαμπ, ήταν τα στοιχεία που με οδήγησαν στο να επιλέξω την ΑΕΚ Μεσολογγίου . Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα, διότι όταν σου κάνει πρόταση ή ομάδα της Αιτωλοακαρνανιας δεν σκέφτεσαι την απάντηση.

Μου αρέσει να αγωνίζομαι ως επιθετική. Παρόλα αυτά έχω αγωνιστεί πολλές φορές και ως εξτρέμ. Βεβαίως, παίζω όπου θέλει ο προπονητής καθώς αυτός γνωρίζει σε ποια θέση θα μπορέσω να προσφέρω τα μέγιστα για την ομάδα.

Ο κόσμος της ΑΕΚ Μεσολογγίου έχει δείξει ότι αγαπά πολύ την ομάδα και αυτό που θέλω να τους πω είναι ότι όλες μαζί θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε πολλές χαρές τη νέα σεζόν.”