Αναπροσαρμογή εξόδων μετακινήσεων στα πρωταθλήματα Γυναικών

Κατηγορία: Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας, κατόπιν εισηγήσεως της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών, αποφάσισε την αύξηση των αποζημιώσεων για τις οδικές μετακινήσεις των ομάδων Α, Β και Γ κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών, οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής.

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

α) Για την κάλυψη των εξόδων διαιτησίας των ομάδων στους εντός έδρας αγώνες τους, ορίζεται το ποσόν των εκατό (100) ευρώ ανά αγώνα, για όλες τις Κατηγορίες.

β) Για τον Παρατηρητή Διαιτησίας στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας διατηρείται το ποσό των είκοσι (20) ευρώ για τους εντός έδρας αγώνες τους.

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ

Για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Γυναικών

Οδικώς:

Για όλες τις οδικές μετακινήσεις των ομάδων, η επιχορήγηση ορίζεται στο ένα (1) ευρώ ανά χιλιόμετρο.

Ακτοπλοϊκώς:

Για τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις των ομάδων από και προς τη Κρήτη, η επιχορήγηση ορίζεται στο ποσό των χιλίων τετρακοσίων (1.400) ευρώ ανά μετακίνηση (αγώνα).

Για το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Γυναικών

Οδικώς:

Για όλες τις οδικές μετακινήσεις των ομάδων όλων των ομίλων, η επιχορήγηση ορίζεται στο ένα (1) ευρώ ανά χιλιόμετρο.

Ακτοπλοϊκώς –αεροπορικώς, για τις μετακινήσεις των ομάδων η επιχορήγηση ορίζεται:

α) από Πειραιά προς Κρήτη και αντίστροφα στο ποσό των χιλίων τετρακοσίων (1.400) ευρώ ανά μετακίνηση (αγώνα).

β) από Πειραιά προς Ικαρία, Λέσβο, Δωδ/σα και αντίστροφα στο ποσό των χιλίων εννιακοσίων (1.900) ευρώ ανά μετακίνηση (αγώνα).

γ) από Κω προς Ρόδο και αντίστροφα στο ποσό των επτακοσίων (700) ευρώ ανά μετακίνηση (αγώνα).

δ) από Κυλλήνη προς Ζάκυνθο και αντίστροφα στο ποσό των τετρακοσίων (400) ευρώ ανά μετακίνηση (αγώνα).

ε) Για όλες τις μετακινήσεις μεταξύ των ομάδων των νήσων Ικαρίας-Λέσβου- Κρήτης, ακτοπλοϊκές ή αεροπορικές, η επιχορήγηση ορίζεται στο ποσό των δύο χιλιάδων εννιακοσίων (2.900) ευρώ ανά μετακίνηση (αγώνα), εξαιρουμένης της μετακίνησης μεταξύ Ικαρίας-Λέσβου και αντίστροφα που προτείνεται επιδότηση χιλίων τριακοσίων (1.300) ευρώ ακτοπλοϊκώς για απευθείας σύνδεση και δύο χιλιάδων οκτακοσίων (2.800) ευρώ αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς μέσω Πειραιά, μόνο σε περίπτωση που η απευθείας σύνδεση μεταξύ των δύο νήσων δεν είναι εφικτή.

 

Για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών

Οδικώς:

Για όλες τις οδικές μετακινήσεις των ομάδων όλων των ομίλων, η επιχορήγηση ορίζεται στο ένα (1) ευρώ ανά χιλιόμετρο.

Για τις ακτοπλοϊκές–αεροπορικές μετακινήσεις των ομάδων η επιχορήγηση ορίζεται:

α) από Πειραιά προς Κρήτη και αντίστροφα, στο ποσό των χιλίων τετρακοσίων (1.400) ευρώ ανά μετακίνηση (αγώνα).

β) από Πειραιά προς τις ομάδες των ΕΠΣ Σάμου και ΕΠΣ Λέσβου και αντίστροφα στο ποσό των χιλίων εννιακοσίων (1.900) ευρώ ανά μετακίνηση (αγώνα).

γ) από Πειραιά προς τις ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων και αντίστροφα στο ποσό των οκτακοσίων (800) ευρώ ανά μετακίνηση (αγώνα).

δ) από Κυλλήνη για Ζάκυνθο και από Ηγουμενίτσα για Κέρκυρα και αντίστροφα στο ποσό των τετρακοσίων (400) ευρώ ανά μετακίνηση (αγώνα).

ε) από Λέσβο για Λήμνο και αντίστροφα στο ποσό των εξακοσίων (600) ευρώ ανά μετακίνηση (αγώνα).

 

Για όλα τα Πρωταθλήματα, τα προαναφερόμενα ποσά της επιχορήγησης για την οδική μετακίνηση κάθε ομάδας, συμπεριλαμβάνουν το σύνολο των χιλιομέτρων που θα διανύσει η ομάδα από και προς το προορισμό της (το γήπεδο του αγώνα).

Τα προαναφερόμενα ποσά της επιχορήγησης για την ακτοπλοϊκή ή αεροπορική μετακίνηση των ομάδων, συμπεριλαμβάνουν και τα δύο σκέλη της μετακίνησης (από και προς το λιμάνι ή αεροδρόμιο).

Επίσης αποφασίστηκε ο συμψηφισμός του ποσού των 75 ευρώ για όσα σωματεία πλήρωσαν για το παράβολο έκδοσης δελτίου πιστοποίησης προπονητή, της Β΄ και Γ΄ κατηγορίας που δεν αγωνίστηκαν την περίοδο 2020 – 2021, ώστε να ισχύσει για την περίοδο 2021 - 2022.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής
Κ. Φύτρας