Νίκη για την ΑΕΚ Μεσολογγίου επί του Αστέρα Ρεθύμνου

Κατηγορία: Γυναικείο Ποδόσφαιρο

 ΑΕΚ Μεσολογγίου - Αστέρας Ρεθύμνου 2-0

"Ιδρωσε” για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Αστέρα Ρεθύμνου στο ενωσιακο γήπεδο" Θεόδωρος Πασσιοπουλος " η ΑΕΚ Μεσολογγίου με τις γηπεδούχες να... αγχώνονται, αλλά να παίρνουν τελικά την δίκαιη νίκη με 2-0, με δύο γκολ για Όσκαρ.

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα ΑΕΚ Μεσολογγίου - Αστέρας Ρεθύμνου στο ενωσιακο γήπεδο «Θεόδωρος Πασσιοπουλος », εις μνήμην του 15 χρόνου Κωνσταντίνου Σιαμου.

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου είχε τις ευκαιρίες ειδικά στο α ' ημίχρονο να προηγηθεί νωρίς στο σκορ αλλά ποτε από αστοχία ποτε από ατυχία να μην τα καταφέρει παρ ότι έχασε τα "αχαστα" με την Παπαδογεωργου, Μοκκα, Φιλανδριανου, Γρομητσαρη , όμως μέχρι το 71ο λεπτό οι Κρητικές κρατούσαν το 0-0. Η 18χρονη Μαρκουτσα Δ. κέρδισε στα πλάγια την μπαλα και με υπέροχη "λομπα" από μακριά κάνει το 1-0.

Στο 73ο λεπτό η φιλοξενουμενη ομάδα στην πρώτη της και τελευταία επικίνδυνη φάση που δημιούργησε έφθασε κοντά στο 1-1 όταν μετά από ωραία ενέργεια από αριστερά της Βορριά Κ. η επερχόμενη Δαφέρμου από καλή θέση πλασάρει άουτ.

Στο 82' η Gomes Farias πραγματοποίησε ωραία ατομική ενέργεια αλλά από καλή θέση σούταρε αδύναμα και απέκρουσε η τερματοφυλακας.

Στο 89' η νεοσελθεισα Πετσίνη Β. με μονοκόμματο σουτ από μακριά πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ και κάνει το τελικό 2-0.

Καλή η διαιτησία των : Χρονά, Αβραμόπουλου και Ζουμη (ΕΠΣ Αχαΐας)..

ΑΕΚ Μεσολογγίου (Γουλης Γιάννης) :Παναγιωτοπούλου, Βράνα-Τριανταφύλλου, Λαζανα Ι. (86' Πιζανια), Μοκκα, Βάτσικα, Γρομητσαρη, Ζαχαρατου (78 'λ. τραυμ. Τζουμερκιώτη), Gomes Farias, Φιλανδριανου (83' Πετσίνη), Μαρκουτσα Δ., Παπαδογεωργου (46 ' Γατσουλια).

Αστέρας Ρεθύμνου ( Κυριακόπουλος Νίκος) : Μανουκαράκη, Βορριά, Πιτσή, Κελαϊδή, Κιαχίδου, Ραμπέγιο, Καραμουσαδάκη, Δαφέρμου, Νάνου (λ. τραυμ. 46’ Γεωργιακάκη), Μανωλίτση, Σταγάκη (84’ Δρακάκη).

Στον αγώνα για το πρωτάθλημα της Α εθνικής κατηγορίας γυναικών μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ Μεσολογγίου και Αστέρα Ρεθύμνου, άτυχες στάθηκαν δύο παίκτριες της φιλοξενουμενης ομάδας που τραυματιστηκαν, η Νάνου στο 43 ' και η Γεωργιακακη 90+2' και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Μάλιστα, η ΑΕΚ Μεσολογγίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η διοίκηση, προπονητές και παίκτριες της ΑΕΚ Μεσολογγίου , εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στις δύο παίκτριες του Αστέρα Ρεθύμνου , Νάνου και Γεωργιακακη , οι οποίες τραυματίστηκαν στον μεταξύ μας αγώνα.