Με Αγγλικό σκορ πέρασε από το Αργος η ΑΕΚ Μεσολογγίου!

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου πήρε εντυπωσιακή νίκη μέσα στο Άργος με 6-3 επί του Φειδωνα στο γήπεδο του Κιβεριου.

Το Α΄ημίχρονο ήταν όλα τα λεφτά για την ομάδα της Αιτωλοακαρνανιας αφού παρ ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ γρήγορα έκανε την ανατροπή και αποδίδοντας πολύ καλά βρέθηκε με την λήξη του ημιχρόνου να προηγείται με 1-4.

Στο δεύτερο μέρος το πάθος και η καλή απόδοση για την ΑΕΚ Μεσολογγίου έμειναν στα αποδυτήρια και το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο..

Τα γκολ του αγώνα :

Στο 10' η Γαλανη με κεφαλιά πιάνει κοιμωμενη την άμυνα της φιλοξενουμενης ομάδας και ανοίγει το σκορ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού 1-0.

Στο 13' σε σέντρα της Gomes Farias στο χέρι αμυντικού και η Μόκκα εκτελεί το καταλογισθεν πεναλτυ και κάνει το 1-1.

Στο 17 ' οι παίκτριες της ΑΕΚ Μεσολογγίου "έκρυψαν την μπάλα" και η Μαρκουτσα δίνει ασίστ στην Λαζανα Ι. που με ωραίο πλασέ κάνει το 1-2.

Στο 20' σε καλοκτυπημενο κορνερ της Μαρκουτσα η Gomes Farias με κεφαλιά κάνει το 1-3.

Στο 28' μετά από ωραίο συνδυασμό με την Gomes Farias η Μαρκουτσα με ωραίο σουτ κάνει το 1-4.

Στο 37' κόρνερ της Μαρκουτσα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 48' η Λαστρα εκμεταλλλευομενη λάθος στην άμυνα με σουτ αιφνιδιαζει την Παναγιωτοπούλου και μειώνει σε 2-4.

Στο 55', η μαχητική Φιλανδριανου και αφού η μπάλα κτύπησε και στην Βλαχου ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 2-5.

Στο 58' σε κόρνερ της Μαρκουτσα η Γεωργίου με κεφαλιά σημειώνει το πρώτο της γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ Μεσολογγίου και κάνει το 2-6.

Στο 61' η Τριανταφυλλου με μακρινό σουτ κάνει το τελικό 3-6,πού δέν άλλαξε παρά την προσπάθεια των παικτριων και των δύο ομάδων.

Καλή η διαιτησία των Μπεκιαρη Δ., Οικονόμου Γ., Θεοδωρόπουλος Β. (ΕΠΣ Κορινθίας).

Φείδων Άργους (Τοτσικας Δημήτρης) : Κομνα (46 ' Μουγιου Μ. Σ) , Μπακασιετα(80' Παπαντωνίου), Λουλεμε, Βλαχου(80' Παραλυκουδη), Σιωζου, Βαλκανη, Λαστρα, Μουγιου, Γαλανη(46' Αναστασοπουλου) , Τριανταφυλλου, Δημητριου.

ΑΕΚ Μεσολογγίου (Γουλης Γιάννης) :Παναγιωτοπούλου, Βράνα-Τριανταφύλλου, Λαζανα Ι. (78' Πετσίνη), Μόκκα (65'Παπαδογεωργου),Βάτσικα, Γεωργίου, Αυγέρη (65' Πιζανια, 78'λ.τρ.Παναγιωτακοπουλου), Gomes Farias, Φιλανδριανου, Μαρκουτσα Δ., Γρομητσαρη Μ. (42' Γατσουλια).

ΑΕΚ Μεσολογγίου σε Φειδωνα Άργους : «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε»

Ως άψογη χαρακτήρισε τη φιλοξενία του Φειδωνα Άργους η ΑΕΚ Μεσολογγίου, η οποία δεσμεύτηκε να την ανταποδώσει στον αγώνα των δύο ομάδων στον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Μεσολογγίου :

«Η ΑΕΚ Μεσολογγίου επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες τις προς τη διοίκηση του Φειδωνα Άργους για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο του Κιβεριου.

Δεσμευόμαστε και είναι υποχρέωση μας να ανταποδώσουμε την εξαίρετη φιλοξενία στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου στο ενωσιακο γήπεδο "Θεόδωρος Πασσιοπουλος" στο Μεσολόγγι ».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr