Μεταγραφική προσθήκη από την Φινλανδία για την ΑΕΚ Μεσολογγίου (vid)

Σπουδαία μεταγραφή για την ΑΕΚ Μεσολογγίου...

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μεσολογγίου απέκτησε την 20 χρονη Φιλανδη Βέρα Εμίλια Ματτιλα ,που αγωνιζόταν στην Ισλανδία στην ομάδα Íþróttafélag Reykjavíkur. Δυναμικά συνεχίζει το σχεδιασμό της, η ομάδα τής Αιτωλοακαρνανίας για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής Γυναικών.

Μια ηχηρή μεταγραφή για τα δεδομένα της ομαδας, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τις προθέσεις της για αλλαγή του αγωνιστικού της προφίλ στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Βέρα Εμιλια Ματτιλα είναι μία νεαρή, φιλόδοξη παίκτρια, η οποία αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου , η οποία αποτελεί νέο μέλος του ρόστερ της ομάδας μας. Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ Μεσολογγίου αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία του με την Φιλανδη ποδοσφαιριστρια Βέρα Εμιλια Ματτιλα

Ενός κοριτσιού με συμμετοχές και παραστάσεις από πρωταθλήματα της Φιλανδίας και της Ισλανδίας που θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ Μεσολογγίου και θα ενισχύσει την ομάδα μας στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Καλωσορίζουμε την Βέρα στην οικογένεια της ΑΕΚ Μεσολογγίου και τής ευχόμαστε καλή αρχή στο πρωτάθλημα με υγεία και γεμάτη επιτυχίες και να πανηγυρίσεις πολλές νίκες με την ομάδα μας. Καλώς ήρθες Βέρα!!!»

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr