Δημιουργία Ακαδημίας κοριτσιών από την ΑΕΚ Μεσολογγίου

Κατηγορία: Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Η ομάδα μας ανακοινώνει τη δημιουργία ακαδημίας κοριτσιών!

Ένα όνειρο που θέλουμε και πρέπει να γίνει πραγματικότητα.Η ομάδα μας θέλει να βάλει γερές βάσεις δημιουργώντας ακαδημία κοριτσιών δίνοντας τους την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και στο μέλλον να στελεχώσουν τη γυναικεία ομάδα που παίρνει μέρος στα Εθνικά Πρωταθλήματα!

Κάλεσμα προς τούς γονείς κοριτσιών από τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας:

Εμπιστευτείτε μας στη νέα αυτή προσπάθεια της ομάδας της πόλης μας και του νομού μας, για τη δημιουργία των τμημάτων υποδομών της.

Σκοπός είναι τα κορίτσια να γνωρίσουν και να αγκαλιάσουν το άθλημα του Ποδοσφαίρου να εξελιχθούν, να αναπτύξουν τις δυνατότητες τους και ταυτόχρονα να ενισχύσουν δυναμικά την ομάδα Γυναικών του Σωματείου μας.

Γι΄αυτό επιπρόσθετα καλούμε και αθλήτριες μεγαλύτερων ηλικιών που ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με το άθλημα και διαθέτουν τις ικανότητες και την όρεξη να συμμετέχουν στην Γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου .

Η φιλοσοφία και οι στόχοι μας:

ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ, ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Το ποδόσφαιρο δίνει φτερά στα κορίτσια γι’ αυτό και η ΑΕΚ Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου στο Μεσολόγγι και σε συνεργασία με τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου, Άτλαντες Αγρινίου και Νέοι Ναυπάκτου δημιουργεί τμήματα για κορίτσια και στο Αγρίνιο και στην Ναύπακτο .

Aν είσαι κορίτσι και σου αρέσει το ποδόσφαιρο, η “ ΑΕΚ Μεσολογγίου” σε περιμένει!!!!