Ήττα για τα κορίτσια του MSL FC στο Άργος (vid)

Κατηγορία: Γυναικείο Ποδόσφαιρο

 Φειδων Άργους - Φλαμίνγκο Μεσολογγίου 3-1

Η ομάδα του MSL FC το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε εκτός έδρας από τον πρωτοπόρο Φειδωνα Άργους , με σκορ 3-1, γνωρίζοντας την ήττα μετά από αρκετό καιρό.

Το MSL FC παρουσίασε ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο στο χθεσινό ματς και θα μπορούσε να πάρει έστω έναν βαθμό απέναντι στον πρωτοπόρο και μεγάλο φαβορί για την άνοδο Φειδωνα . Η εμφάνιση του ήταν αρκετά καλή και της άξιζε κάτι καλύτερο από αυτό το ματς.

Δυνατά ξεκίνησε η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας παρά την απουσία της καπταιν Μαρίας Μοκκα λόγω καρτών και τής νεαρής Ντουραντωνη Δεσπ. πού θα την είχε αντικαταστήσει αλλά ασθένησε πριν την έναρξη τού αγώνα και δεν αγωνίστηκε.

Στο 13' σέ ασίστ της Πετσινη η Moraes De Souza σέ θέση τετ α τετ χάνει το κοντρόλ και η Μουγιου πρόλαβε και μπλόκαρε.

Στο 17' κόντρα στην ροή του αγώνα σε γέμισμα της Τριανταφύλλου που ξεκίνησε από ανάποδο φάουλ που έδωσε ο διαιτητής και κακή εκτίμηση από την νεαρή Χριστοπούλου που προσπάθησε να κοντρολαρει την μπάλα αντί να την απομακρύνει και η Γαλάνη επωφελήθηκε από το λάθος και με σουτ από κοντά κάνει το 1-0.

Στο 38' μετά από ωραία εναλλαγή Moraes De Souza, Παπαδογεωργου η νεαρή επιθετικός από ευνοϊκή θέση σουτάρει άουτ.

Στο 45' ωραίο σουτ τής Τριανταφύλλου φεύγει πάνω από τα δοκάρια της Souza Grazi που αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε τραυματίας.

Στο 55' σέ σύγχυση και ολιγωρία της άμυνας του MSL FC η Τριανταφύλλου με κοντινό σουτ κάνει το 2-0.

Στο 57' καλοκτυπημενο μακρινό φάουλ της Moraes De Souza φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στο 79' η Moraes De Souza με καταπληκτικό σουτ από 40 μέτρα σημείωσε ένα υπέροχο γκολ και μείωσε σέ 2-1.

Στο 83' η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έφθασε πολύ κοντά στο 2-2 όταν από ωραία συνεργασία και ασίστ τής Moraes De Souza η Παπαδογεωργου σε ανεπανάληπτο τετ α τετ νικήθηκε από την διεθνή τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μουγιου πού απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 87' μετά από λάθος των νεαρών παικτριών του MSL FC η Μουγιου Ε. επωφελήθηκε και με σουτ κάνει το τελικό 3-1, πού δεν άλλαξε παρά τίς προσπάθειες των παικτριών των δύο ομάδων.

MSL FC: Souza Grazi, Πετσινη (68' Πολύζου), Αρβαλη (λ.τραυμ.75' Τσιρογιάννη Θ.), Σταυροπούλου, Βασιλείου (88' Γουμενου Μ.), Παπαδογεωργου, Παπαϊωάννου (88' Αρβανίτη Ε.), Moraes De Souza, Βρανα-Τριανταφυλλου, Χριστοπούλου, Ροζάκη (λ.τραυμ. 68' Βητουρατου Σ.).