Στην Βελγική Μπέρσχοτ ο Κωνσταντόπουλος!

Κατηγορία: Παναιτωλικός

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του κάνει ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος και θα ανακοινωθεί από την βελγική Μπέρσχοτ.

Πρόκειται για ομάδα που εδρεύει στην πόλη της Αμβέρσας και που εδώ και μία σεζόν αγωνίζεται στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος, τη Jupiler League.

Οι Βέλγοι πέρυσι τερμάτισαν στην 9η θέση του πρωταθλήματός τους. Kατέθεσαν πρόταση στον Παναιτωλικό για την απόκτηση του νεαρού στόπερ (ο οποίος έχει αγωνιστεί συνολικά 27 φορές με τα «καναρίνια» και έχει σκοράρει ένα γκολ) η οποία και κρίθηκε ικανοποιητική.

Ο γιός του θρύλου της ομάδας, Κώστα Κωνσταντόπουλου γίνεται έτσι μετά από μόλις μία σεζόν και κάτι με τα γαλαζοκίτρινα μία από τις «περήφανες» πωλήσεις της και η πρώτη πώληση νεαρού από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού σε ομάδα του εξωτερικού.

Στο γεγονός ότι ο νεαρός Αγρινιώτης μετακομίζει στο Βέλγιο σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και ο μάνατζέρ του, Πασχάλης Τουντούρης, στο πελατολόγιο του οποίου, πέραν του Κώστα Τσιμίκα, ανήκουν αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παρελθόν στο Βέλγιο (Κολοβός, Κίτσιου, Παπάζογλου, Νίνης κ.α).

Πηγή: titormosnet.gr