Άκης Βάβαλης: ''Φεύγω καθαρά για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους''

Κατηγορία: Παναιτωλικός

Με δηλώσεις, που έκανε το απόγευμα της Κυριακής, 26/06 στον Παρασκευά Μάζη, ο πρώην -πλέον- βοηθός του Γιάννη Μαντζουράκη, στον πάγκο του Παναιτωλικού, ξεκαθαρίζει πως οι λόγοι που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την ομάδα, είναι καθαρά προσωπικοί και οικογενειακοί.

Λίγο παρακάτω, μας διευκρινίζει πως δεν έχει κανένα παράπονο, ούτε από τον πρόεδρο, ούτε από τη διοίκηση, πόσο μάλλον από τον προπονητή ή τους παίχτες θέλοντας παράλληλα να στείλει τις ευχαριστίες του, σε όλους, για ακόμη μία φορά.

Σε ερώτηση που αφορούσε την ομάδα του Παναιτωλικού είπε ότι: «η ομάδα έχει κρατήσει τον βασικό της κορμό και με τις προσθήκες που κάνει πιστεύω πως έχει τη δυνατότητα, να παλέψει για το κάτι παραπάνω. Βέβαια, να τονίσω κάπου εδώ πως είναι κάτι αρκετά δύσκολο, λόγω της παρουσίας και άλλων ομάδων με δυνατά ρόστερ».

Όσον, αφορά τους φιλάθλους της ομάδας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην υπερβολική μεν, αλλά πραγματική δε αγάπη του κόσμου κάτι το οποίο θεωρεί πως ταιριάζει τόσο στο Αγρίνιο, όσο και στην Αιτωλοακαρνανία.

Τέλος, μας αποκάλυψε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο οποίος είναι στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα, στην ομάδα του Ερμή Αραδίππου.