Κύπελλο Ελλάδος: Ευνοϊκό το πρόγραμμα, βλέπει μέχρι και 12αδα ο Χ.Τρικούπης!

Την Κυριακή ο Χαρίλαος Τρικούπης ξεκινά τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, με την συμμετοχή του στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ευνοϊκό φαίνεται να είναι το φετινό του πρόγραμμα στον θεσμό, αφού η ομάδα του Μεσολογγίου αν εκμεταλλευτεί την ισχυρή έδρα της, μπορεί να φθάσει μέχρι την τελική 12άδα, επιτυγχάνοντας έτσι μία ιστορική διάκριση. Στην Α΄ φάση του Κυπέλλου αγωνίζονται ομάδες από την Α2 και από τη Β΄ Εθνική.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Τρικούπη αναλυτικά (Α΄ φάση): Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου: ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Σε περίπτωση πρόκρισης) Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου:  ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ - ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ  (Ο Τρικούπης θα αγωνιζόταν με τον νικητή του αγώνα ΓΣ Φαρσάλων – Ιπποκράτης Κω, αλλά ο Ιπποκράτης απέσυρε τη συμμετοχή του και ο ΓΣ Φαρσάλων προκρίνεται άνευ αγώνος).

Β΄ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ. Στις 8 συνολικά ομάδες που θα προκριθούν από την Α΄ φάση του Κυπέλλου, τώρα θα προστεθούν και 8 ομάδες από τη φετινή Α1. Δηλαδή οι 6 που κατέλαβαν τις θέσεις 7-12 της περσινής Α1 και οι Ιωνικός και Ηρακλής που πήραν την άνοδο από την Α2. Σε περίπτωση πρόκρισής του στη Β΄ φάση του θεσμού, ο Χαρίλαος Τρικούπης θα αγωνιστεί κατά σειρά ως εξής: Τετάρτη 2 Οκτωβρίου: ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α1) (Σε περίπτωση πρόκρισης) Τετάρτη 16 Οκτωβρίου: ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ – Α 48.

Εδώ τα πράγματα είναι περίπλοκα, καθώς η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Τρικούπης σ΄ αυτή την περίπτωση, θα προκύψει μετά από σειρά αγώνων που δεν έχουν διεξαχθεί ακόμα. Οι αγώνες αυτοί είναι οι εξής: Α29 : ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ – ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ Α18 : ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ Α26 : ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ – ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α25 : ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ Στη συνέχεια θα διεξαχθούν οι αγώνες Α29 – Α18 (ο νικητής παίρνει τον κωδικό Α40) και Α26 – Α25 (ο νικητής παίρνει τον κωδικό Α36). Ακολουθεί ο αγώνας Α40 – Α36, ο νικητής του οποίου θα πάρει τον κωδικό Α48 και θα αντιμετωπίσει τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Έτσι λοιπόν ο Τρικούπης αν καταφέρει να ξεπεράσει το πολύ μεγάλο εμπόδιο του ιστορικού Πανιωνίου, θα αγωνιστεί ξανά στην έδρα του και μάλιστα όχι με αντίπαλο ομάδα από την Α1 κατηγορία και θα έχει μία χρυσή ευκαιρία να πετύχει την είσοδό του στους 12 του θεσμού.

Όλα αυτά όμως για την ώρα είναι «ευσεβείς πόθοι», που μένει να γίνουν πραγματικότητα τις επόμενες μέρες στους αγωνιστικούς χώρους, από τον σύλλογο που τόσες ευχάριστες εκπλήξεις μας έχει χαρίσει τα τελευταία χρόνια.

Επιμέλεια: Μιλτιάδης Ζαβέρδας

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr