Εκτός έδρας δοκιμασία στο Νεοχώρι για τον Αστέρα Μεσολογγίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Όμηρο Νεοχωρίου αντιμετωπίζει ο Αστέρας Μεσολογγίου, για την 11η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αιτω/νίας, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, το απόγευμα, στο γήπεδο του Νεοχωρίου.

Είναι το τρίτο παιχνίδι που καλείται να δώσει η ομάδας μας σε διάστημα 8 ημερών, καθώς αγωνίσθηκε μεσοβδόμαδα στο Αντίρριο σε εξ αναβολής παιχνίδι με τον τοπικό Ατρόμητο.

Ο Αστέρας θα κατέβει σε αυτό τον αγώνα πάνοπλος, ο προπονητής μας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα παλέψει για ένα καλό αποτέλεσμα, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Ο Όμηρος Νεοχωρίου τη προηγούμενη αγωνιστική υπέστη εντός έδρας μία ήττα-σοκ 0-1 από την Α.Ε. Ευηνοχωρίου και υποχώρησε στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα μας τη Τετάρτη -σε εξ αναβολής αγώνα- έχασε εκτός έδρας από τον Ατρόμητο Αντιρρίου με 2-0, πραγματοποιώντας όμως αρκετά καλή εμφάνιση. Θα κατέβει στο γήπεδο χωρίς άγχος, να παίξει πρώτα καλό ποδόσφαιρο και να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες της για ένα θετικό αποτέλεσμα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr