Φιλική ήττα για τον Χ.Τρικούπη από το Περιστέρι στο Μεσολόγγι

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 55 – 82

Εύκολη ήταν η επικράτηση του Περιστερίου στο σημερινό φιλικό με τον Χαρίλαο Τρικούπη στο Μεσολόγγι, καθώς η έμπειρη Αθηναϊκή ομάδα έδειξε πιο έτοιμη και ένα επίπεδο πάνω από τους γηπεδούχους, που φέτος θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στην Α1.

Το Περιστέρι ήταν ανώτερο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε και τις 4 περιόδους αυξάνοντας συνεχώς τη διαφορά στο σκορ. Μόνο στην Α΄ περίοδο ο Τρικούπης ήταν ανταγωνιστικός και μετά από ένα νευρικό ξεκίνημα βρέθηκε να προηγείται λίγο μετά τα μέσα της περιόδου με 9-6 και 11-8.

Το Περιστέρι όμως κατάφερε να πάρει την πρωτοπορία στη λήξη της περιόδου (14-17) και στο ξεκίνημα του 2ου δεκαλέπτου εκμεταλλευόμενο και τις πολλές αλλαγές του Καλαμπάκου (άφησε τους Αμερικανούς στον πάγκο), με ένα σερί 9-2 έφτασε γρήγορα σε διψήφιες διαφορές (15-26, 19-32), για να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 24-36 για τους φιλοξενούμενους.

Οι παίκτες του Τρικούπη που ειδικά στην επίθεση είχαν μετριότατη απόδοση και χαμηλά ποσοστά στα σουτ, με την έναρξη της επανάληψης μπήκαν χαλαρά στο παρκέ, με αποτέλεσμα να δεχθούν ένα νέο σερί (12-0 αυτή τη φορά) και το Περιστέρι να φθάνει εύκολα σε νταμπλ-σκορ (24-48 στο 3λεπτο). Ακολούθησε ένα πεντάλεπτο αφύπνισης των γηπεδούχων, που με αιχμή τον Τσαντ Μπράουν θα τρέξουν ένα σερί 10-3 και θα μειώσουν στους 14 (37-51). Μέχρι εκεί όμως.

Το Περιστέρι ανέκαμψε, έκλεισε την Γ΄ περίοδο στο +22 (39-61) και στο τελευταίο δεκάλεπτο στο οποίο έπαιξαν αρκετά και οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων, απλώς η διαφορά διευρύνθηκε λίγο ακόμα φτάνοντας τελικά στους 27 πόντους (55-82). Καλύτερος από τους γηπεδούχους ήταν ο σέντερ Τσαντ Μπράουν, που εκτός από τους 12 πόντους που πέτυχε πήρε και αρκετά ριμπάουντ και τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Κόκφιλντ (12π.) και Αμάρντι (8π.).

Από το Περιστέρι κορυφαίοι ήταν ο Σκορδίλης, που πολύ δύσκολα κοβόταν κάτω από τη ρακέτα και ο Αθηναίου με την χαρακτηριστική ευστοχία του στα τρίποντα (4). Αρκετά καλοί ήταν και οι Βασιλόπουλος, Άρλετζ, Γκρέι και Μαυροκεφαλίδης.

Να σημειωθεί ότι με τον Χαρίλαος Τρικούπη δεν αγωνίστηκε ο Γκριν, λόγω ενός ελαφρού μυϊκού τραυματισμού.

Δεκάλεπτα: 13 – 17, 11 – 19, 15 – 25, 16 – 21.

Διαιτητές: Παναγιώτου - Κωνσταντινίδου - Τσακαλογιάννης.

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Καλαμπάκος): Μάθις, Κόκφιλντ 12, Χατζηνικολας 2, Γραβας 6, Ναουμης 3 (1 τριπ.), Σαχπατζιδης 6, Καζανας, Μοτσενιγος 4, Χονδρογιαννης 2, Μπράουν 12 (1 τριπ), Αμάρντι 8 (2 τριπ.)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Παπανικολόπουλος): Άρλετζ 12, Γκάντι 2, Σκορδίλης 15, Πέτεγουεϊ 2, Βησσαρίου, Μαυροκεφαλίδης 6, Σαλούστρος 5 (1 τριπ.), Τόλα, Αθηναίου 13 (4 τριπ.), Καράμπελας 8 (2 τριπ.), Βασιλόπουλος 9 (1 τριπ.), Γκρέϊ 10 (2 τριπ.).

Υγ.Τις επόμενες ώρες θα ακολουθησει και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την φιλική αναμέτρηση..

Επιμέλεια ρεπορτάζ: Μιλτιάδης Ζαβέρδας

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr