Πέρασε με νίκη από την Αμφιλοχία στην πρεμιέρα η ΑΕ Ευηνοχωρίου

Photo facebook Νέος Αμφίλοχος

Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδας μας , κερδίζοντας εκτός έδρας την ομάδα του Αμφιλόχου, έναν πολύ δυνατό αντίπαλο με πρωταγωνιστικό σκοπό στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έδειξε ότι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, είχε άψογη λειτουργία και στις τρείς γραμμές της κι πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Αποτέλεσμα ήταν να καταφέρει να πετύχει δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τον Αλμπάνη και τον Φονταλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αμφίλοχος προσπάθησε να πιέσει αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και χωρίς ουσιαστική απειλή της εστίας του Μπότα.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 83’ με σκόρερ τον Κοσμά Αργύρη.

Κυριότερες φάσεις και γκολ

15’ ο Αλμπάνης λίγο κάτω από το κέντρο, φεύγει στην πλάτης της άμυνας του Αμφιλόχου μετά από μεγάλη μπαλιά του Παλιάτσα και στο τετ α τετ με Ρόκκο, με αριστοτεχνικό σκαφτό σούτ «κρεμάει» τον τερματοφύλακα ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει, σημειώνοντας το 0-1

36’ από δεξιά ο νεαρός Φονταλής μετά από ατομική ενέργεια, βρίσκει χώρο και με ένα εξαιρετικό σουτ η μπάλα καταλήγει στη δεξιά γωνία του Ρόκκου με τη βοήθεια του αέρα 0-2.

64’ μοναδική ευκαιρία του Κοσμά από πολύ κοντά να σημειώσει το 0-3 αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.

76’ ο Δημαράς από αριστερά μέσα στη μικρή περιοχή αργεί στο κοντρόλ και από πλεονεκτική θέση το προλαβαίνει ο αμυντικός και απομακρύνει

 83’  Εξαιρετικός συνδυασμός Ταμπάκη με Φονταλή από δεξιά, ο τελευταίος πασάρει στο κέντρο της μεγάλης περιοχής στον Κοσμά και αυτός με πλασέ κάνει το τελικό 0-3.

 Άψογη η διαιτησία του κ. Γκιάφη

Συνθέσεις ομάδων:

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Παπαχρήστος Λάκης)

1.Ροκκος Αν, 2.Αυγέρης, 3.Γουρούνας (78’ Μπούρος), 4.Γιαννοκώστας (66’ Σαφάκας), 5.Ροκκος Αλ. (46’ Τσόλκας), 6. Ζοταϊ, 7.Κοκώνης, 8.Στεργλιου, 9.Στραβοδήμος (46’ Νταλαπέρας), 10.Αγγέλης, 11.Καμμένος.

Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Διαμαντόπουλος Θανάσης)

1.Μπότας, 2.Παλιάτσας, 3.Κοντομήτσος, 4.Κουτρουμάνης, 5.Κάκκος, 6.Κοσμάς, 7.Δημαράς (81’ Ταμπάκης), 8.Χαλαζιάς, 9.Καλαβρουζιώτης, 10.Φονταλής (90’ Νασόπουλος), 11.Αλμπάνης (76’ Μιχαλόπουλος).

Πηγή: facebook ΑΕ Ευηνοχωρίου

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr