«Επιστροφή» με ισοπαλία για Άρη Αιτωλικού και ΑΕ Αγίου Δημητρίου

Στην επιστροφή τους στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ Άρης Αιτωλικού και Α.Ε. Αγίου Δημητρίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 - 2.

Το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε, καθώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 94΄ και δύο λεπτά αργότερα έχασαν ευκαιρία για να κάνουν την ολική ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό με τέρμα που σημείωσε ο Αποστόλης Μπούτιβας. Τρία λεπτά αργότερα ο Καλαμάρης υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπουλιέρη στο Καβαλιέρη και ο Ζέρβας ευστόχησε στην εκτέλεση κάνοντας το 1 - 1.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 57΄, με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τρικαλινού με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 70΄ ο Πάνος Κατσαβοχρήστος έδωσε νέο προβάδισμα στην Ένωση.

Στο 94΄ ο Άρης ισοφάρισε με τέρμα που σημείωσε ο Ξύστρας και δύο λεπτά αργότερα ο Σαμαράς απέκρουσε τη μπάλα στο πλασέ του Κράνη στη μεγάλη ευκαιρία του Άρη να γυρίσει το παιχνίδι.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Ανδρέας Μαργέλης): Γκασούκας, Καρέτσος (69΄ Ξύστρας), Ζαβιτσάνος (82΄ Ταμπακόπουλος), Κάκκος (82΄ Φτούλης), Βασιλείου, Ράπτης (56΄ Λύρος), Καβαλιέρης, Φράγκος, Κράνης, Ζέρβας (56΄ Ρόμπολας), Τρικαλινός.

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Θόδωρος Μουχάνης): Σαμαράς, Καντερές, Μπαλάσκας, Νταλαπέρας, Καλοκαίρης Ν., Μπουλιέρης, Φάτσαλης (80΄ Καλοκαίρης Ε.), Μπούτιβας, Κατσαβοχρήστος, Μουχάνης Π. (74΄ Μουχάνης Ε.), Ντόκας (64΄ Παπαδήμας).

Πηγή: websports.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr