Νίκη για την ΑΕ Ευηνοχωρίου επί του Τρίκαρδου Κατοχής

Photo by Άγγελος Χριστοδουλάκης

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΝΑ πήρε η Α.Ε. Ευηνοχωρίου.

Η ομάδα του Θανάση Διαμαντόπουλου κέρδισε στην έδρα της με 1 - 0 τον Τρίκαρδο Κατοχής και με 6 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Αστέρα Καμαρούλας. Οι παίκτες του Τρίκαρδου μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, όμως μετά το πρώτο τέταρτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν.

Στο 19ο λεπτό μετά από πάσα του Χαλαζιά ο Κοσμάς με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ευηνοχωρίου. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κράτησαν το υπέρ τους σκορ και πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες της Α.Ε. Ευηνοχωρίου μπήκαν καλύτερα και έχασαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα.

Στο 47΄ σε σουτ του Αλμπάνη η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι και πέρασε παράλληλα στην εστία, στο 49΄ μετά από σέντρα του Δημαρά ο Κοσμάς έπιασε την κεφαλιά και απομάκρυναν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί και στο 61΄ σε σουτ του Αλμπάνη ο Τσιάρας απέκρουσε.

Στο 63ο λεπτό ο Μπότας απέκρουσε το σουτ του Μπεναρδή και τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, σε ανατροπή του Κουκουρδέλη από τον Κάκκο.

Στη φάση οι άνθρωποι των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκαν, θεωρώντας πως πριν το πέναλτι υπήρχε επιθετικό φάουλ. Πριν την εκτέλεση ο Μπότας και ο Δρακάς είδαν την κίτρινη κάρτα, καθώς διαπληκτίστηκαν για την τοποθέτηση της μπάλας στο σημείο του πέναλτι. Ο Δρακάς ανέλαβε την εκτέλεση, όμως νικήθηκε από το Μπότα με το 1 - 0 να παραμένει.

Στο 79΄ ο Μπότας είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση, σε μια φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους, που θεώρησαν ότι άδικα αποβλήθηκε ο τερματοφύλακάς τους.

Τη θέση του Μπότα κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Ντιακόνου, ο οποίος με μια εξαιρετική επέμβαση κράτησε το "τρίποντο".

Ήταν το 92ο λεπτό όταν ο Μιχάι έκανε το σουτ και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε εντυπωσιακά στο "Γ" στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Θανάσης Διαμαντόπουλος): Μπότας, Παλιάτσας, Κοντομήτσος, Κουτρομάνης, Κάκκος, Κοσμάς, Δημαράς (80΄ Ντιακόνου), Χαλαζιάς, Καλαβριζιώτης, Μιχαλόπουλος (73΄ Ταμπάκης), Αλμπάνης (87΄ Γεωργίου).

ΕΝΩΣΗ Α.Ο.Κ. ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ (Γιώργος Ζήκος): Τσιάρας, Καπώνης, Βαλής, Λαμπρακόπουλος, Γατσώρης (18΄ λ.τ. Κρανιάς), Τσιλιπάνος, Κουκουρδέλης, Δρακάς, Ματσίγκας (65΄ Μπεναρδής (90΄ λ.τ. Ζαπάντης)), Αθανασόπουλος, Λιόκαυτος (65΄ Μιχάι).

Πηγή : websports.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr