Νίκη με ανατροπή για τον Άρη Αιτωλικού επί της Αναγέννησης Στάνου

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Άρης Αιτωλικού ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση, κέρδισε με 3 - 1 την Αναγέννηση Στάνου στο γήπεδο της Κατούνας και έφτασε στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΝΑ.

Έτσι η ομάδα του Ανδρέα Μαργέλη ανέβηκε στους 4 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Αναγέννηση.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 27ο λεπτό με τον Πετανίτη, όμως το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ και το ίδιο συνέβη και στο 40ο λεπτό, όταν ο Κράνης βρήκε δίχτυα. Στο 41ο λεπτό ο Βασιλείου με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στη μεγάλη ευκαιρία του Άρη να προηγηθεί. Δύο λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοτρότσου ο Γκόγκα με κοντινό πλασέ σκόραρε για το 1 - 0, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 48ο λεπτό με τον Ξύστρα, που πέτυχε το δεύτερο τέρμα του σε ισάριθμους αγώνες. Στο 51΄ σε εκτέλεση φάουλ του Γκόγκα ο Γκασούκας έδιωξε, ενώ ο τερματοφύλακας του Άρη αντέδρασε σωστά και σε τετ α τετ του Μακρυπίδη στο 64΄. Ο Άρης έφτασε στο δεύτερο τέρμα στο 83ο λεπτό με σκόρερ το Σάκη Κράνη. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ζαβιτσάνος πέτυχε το 1 - 3 σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ (Τάσος Σπαής - Γιάννης Καραβασίλης): Κόκκαλης Χ., Βασιλάρης, Κοντός Κ. (67΄ Τσιλίκας), Σαλμάς, Μπακαδήμας, Βαρβάτος (67΄ Κόκκαλης Γ.), Κοτρότσος, Αλπέντζος, Πετανίτης (74΄ Κοντός Σ.), Γκόγκα, Μακρυπίδης.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Ανδρέας Μαργέλης): Γκασούκας, Καβαλιέρης, Καρέτσος, Κάκκος, Διαμαντόπουλος, Ρόμπολας (46΄ Λύρος (76΄ Ζέρβας)), Ξύστρας (76΄ Ζαβιτσάνος), Φράγκος Α., Κράνης, Φράγκος Λ. (90΄ Ράπτης), Βασιλείου.

Πηγή : websports.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr