Στο Νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας ο Ντεβοντε Γκριν

Στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» νοσιλευεται από χθες 24/2 ο καλαθοσφαιριστής του Μεσολόγγι Baxi Ντεβοντε Γκριν. Ο βραχύσωμος παίκτης της νεοφώτιστης ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας στην Basket League εισήχθη εσπευσμένα καθώς αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και παραμένει νοσηλευόμενος.

Μια ακόμα κακοδαιμονία για την ομάδα του Καλαμπάκου ο οποίος παραμονές ακόμα ενός κομβικής σημασίας αγώνα στερείτε τις υπηρεσίες ενός πολύτιμου παίκτη.

Η ομάδα του Μεσολογγίου από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα στον Ντεβόντε, και όλοι η οικογένεια του Μεσολόγγι Baxi καθώς και το φίλαθλο κοινό της πόλης εύχονται ταχιά ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα παρκέ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο αθλητής μας Devonte Green εισήχθη εσπευσμένα χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου «Χατζηκώστα». Παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα υγείας και παραμένει στο νοσοκομείο όπου και παρακολουθείται. Είμαστε δίπλα του και περιμένουμε να επιστρέψει σύντομα πιο δυνατός κοντά μας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr