Διεργασίες ενόψει της επικείμενης επανέναρξης για την ΑΕΜ

Διεργασίες ενόψει της επικείμενης με βάση την ανακοίνωση της ΕΠΟ επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής για την ΑΕΜ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Συμφώνα με το ρεπορτάζ του aitosports.gr, το Σάββατο υπήρξε συμβούλιο στο οποίο βρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ της ομάδας οπού συζητήθηκαν ενδελεχώς ζήτημα που έχουν να κάνουν με την επαναλειτουργία του συλλόγου.

Αυτό που βγήκε από την συνάντηση είναι ότι η ομάδα μέχρι την προσεχή Τετάρτη 3/3 που είναι και η καταλυτική ημερομηνία του έγγραφου στην ΕΠΟ θα αποστείλει την απόφαση την οποία έλαβε και είναι ότι η ομάδα επιθυμεί να συνεχίσει στο πρωτάθλημα πάρα την ασάφεια που υπάρχει για τα μεγάλα ζητήματα που έχουν προκύψει όσον αφόρα τα εξοδολόγια διαιτητών κ.λ.π αλλά και την κάλυψη των τεστ για τον κορονοϊο.

Την Κυριακή υπήρξε και νέο ραντεβού τόσο με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Ταράση και τους Αρχηγούς του συλλόγου οπού τους αναλύθηκε το πλάνο στο οποίο μπορεί και θα κινηθεί σε περίπτωση επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

Από την πλευρά της ομάδας του Μεσολογγίου θα γίνει προσπάθεια επικοινωνίας και με τις άλλες ομάδες που συμμετέχουν στον 5ο Όμιλο ώστε να συζητηθούν θέματα που θα βρουν μπροστά τους οι ομάδες σε περίπτωση επανέναρξης.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημήτριου

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr