Επιστροφή στην φυσική της έδρας για την ΑΕ Μεσολογγίου

Φωτο Αρχείου

Επιστροφή στην φυσική της έδρας για την ΑΕ Μεσολογγίου την προσεχή Κυριακή 18/4 με την ομάδα του Μεσολογγίου να υποδέχεται για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής την ομάδα του ΟΦ Αγίου Ματθαίου από την Κέρκυρα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου.

Η επιστροφή της ομάδας έχει να κάνει με την προσωρινή αδεία την οποία εξασφάλισε ο Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου λόγω των γνωστών και χρόνιων θεμάτων που έχει το Στάδιο, με κυριότερο αυτό της στατικότατης της κερκίδας.

Σίγουρα μια καλή εξέλιξη στην οποία όμως θα πρέπει η Δημοτική Αρχή να ''πατήσει'' επάνω και να δουλέψει, ώστε μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων να ξεκινήσουν και τα έργα που έχουν να κάνουν γενικά με το ΔΑΚ Μεσολογγίου (Κλειστό Γυμναστήριο – Γήπεδα Ποδόσφαιρου – Στίβο – Προπύλαια – Τουαλέτες – Κερκίδες και Χώρος Αποδυτήριων).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr