Δυάδα από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ για την ΑΕΜ!

Με την απόκτηση των νεαρών Κυριάκου Κυρσανίδη και Αλέξη Γκολφίνου ολοκληρώνεται η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του Μεσολογγίου.

Οι δυο ταλαντούχοι πατρινοί ποδοσφαιριστές αποτελούν μέλη της Κ17 της ΑΕΚ με την ΑΕ Μεσολογγίου να προχωράει πριν λίγες ώρες στην απόκτηση τους με την μορφή δανεισμού για τα εναπομείναντα 10 παιχνίδια που θα κρίνουν την παρουσία της ομάδας και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Έχουμε γράψει και προγενέστερα ρεπορτάζ μας που έχουν να κάνουν με την ομάδα της ΑΕΜ ότι τόσο για το τεχνικό τιμ όσο και για τους ανθρώπους της ομάδας οι απόκτηση νεαρών παικτών ήταν πάνω πάνω στην μεταγραφική ατζέντα καθώς εκεί πονούσε πολύ η ομάδα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αμφότεροι αποτελούσαν μέλη των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Αχαΐας με τον Κυρσανίδη είναι μέλος της ομάδας της ΑΕΚ από το 2018 ενώ είναι και διεθνής, ενώ ο Γκολφίνος μεταγράφηκε την φετινή χρονιά στην ΑΕΚ από την ομάδα του Άρη Πατρών.

Σίγουρα δυο πολύτιμες λύσεις στα χέρια του τεχνικού της ομάδας του Μεσολογγίου Νίκο Μιμηγιάννη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr