Κανονικά τα Σχολεία στο Δήμο Μεσολογγίου από Δευτέρα.. έντονες αντιδράσεις από τους Γονείς..

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ ,Τεύχος Β1872/08-05-2021 η νέα ΚΥΑ.

Σύμφωνα με αυτή στο Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου και σε όλο το Νομό Αιτωλοακαρνανίας θα λειτουργήσουν κανονικά διά ζώσης όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και ειδικά σχολεία) από Δευτέρα 10 Μαΐου.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί προσέρχονται στις σχολικές μονάδες, αφού πρώτα έχουν κάνει και έχουν καταχωρήσει το αποτέλεσμα του self test.

Παρ ότι η εισήγηση της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και της επιτροπής του Δήμου Μεσολογγίου ήταν τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά και να συνεχιστεί η τηλεκπαίδευση, καθώς αρκετοί μαθητές και εκπαιδευτικοί είναι σε καραντίνα και θετικοί και τα επιδημιολογικά δεδομένα ακόμα είναι σε υψηλό επίπεδο τα αρμόδια υπουργεία δεν το έλαβαν υπόψη με αποτέλεσμα από την πρώτη στιγμή της δημοσιεύεις να καταγραφονται έντονες αντιδράσεις από Γονείς στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις οι οποίοι όπως δηλώνουν δεν θα στείλουν τα παιδιά τους την Δευτέρα στα Σχολεία.

Από την άλλη κανονικά θα συνεχίσουν να λειτουργούν τόσο το λιανεμπόριο, αλλά και η εστίαση με το υφιστάμενο ωράριο λειτουργίας έως στις 22:45. 

Δείτε αναλυτικά την Νέα ΚΥΑ (ΕΔΩ) η οποία ισχύει από την Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 και ώρα 6:00 έως την Παρασκευή 14 Μαΐου και ώρα 6:00.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr