Ισοπαλία για τα κορίτσια της ΑΕΚ στη Χαλκίδα (vid)

Αβαντιδες Χαλκίδας - ΑΕΚ Μεσολογγίου 1-1

Με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) έφυγε από την έδρα των Αβαντιδων Χαλκίδας η ΑΕΚ Μεσολογγίου. Οι παίκτριες του Γιάννη Γουλη , παίζοντας «έξυπνα» και με πάθος, σε ένα παιχνίδι δυνατό και με λίγες φάσεις , κατάφεραν να μπλοκάρουν τα ατού των γηπεδούχων και να πάρουν αυτό που ζητούσαν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανιας προηγήθηκε με ωραίο γκολ της Κοντογονη στο 72' σε φάουλ της Μαρκουτσα αλλά ο διαιτητής έδωσε ένα πολύ αυστηρό έως ανύπαρκτο πέναλτι στις γηπεδούχες στο 90΄και έτσι το ματς έληξε ισόπαλο αφού η Λογγου ευστόχησε παρ ότι η Παναγιωτοπούλου έπεσε σωστα.

Για άλλο ένα παιχνίδι παλικάρια οι παίκτριες της ΑΕΚ Μεσολογγίου τα έδωσαν όλα απέναντι σε μια δυνατή και έμπειρη δυνατή ομάδα που φέτος έχει πρωταγωνιστικούς στόχους , παρ ότι αγωνίστηκε με πολλές απουσίες .

Στο 62' ο διαιτητής Ξηρογιαννης αρνήθηκε πέναλτι στην Γιαννακά από την αντίπαλο τερματοφύλακα.

Αβαντίδες Χαλκίδας (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Λιατίφη, Ντζάνη, Νεοφύτου(46′ Αρκουλή), Μελλισού, Τζαφέρη, Λάππα, Γαγάρα(75′ Πρίφτη), Λάγιου, Χριστοφορίδη, Λόγου, Παχάκη(69′ Μυρτολάρι).

ΑΕΚ Μεσολογγίου (Γιάννης Γουλής): Παναγιωτοπούλου, Γιαννακά, Γρομητσάρη, Μόκκα, Βάτσικα, Ευθυμίου , Κοντογώνη (81′ Βρανά - Τριανταφυλλου ), Πρασσά, Φιλανδριαννού (90+2’Πετσίνη), Μαρκούτσα Δ. , Γατσουλια (90+2' Τζουμερκιώτη).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr