Η ΠΝΟΗ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση

 

Μια νότα αισιοδοξίας αποτέλεσε η άρτια διεξαγωγή του φετινού Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, το Σαββατοκύριακο 8-9/5/2021.

Η Πνοή ήταν εκεί, με τη συμμετοχή των αδερφών Διαμαντόπουλου Νικόλα και Ελευθέριου! Ήταν η πρώτη φορά που είχαμε συμμετοχή ενήλικα αθλητή σε αγώνες στίβου και με βολή στα 8.81μ στο αγώνισμα της σφαιροβολίας. Ο άλτης μας Ελευθέριος, δοκίμασε τις δυνάμεις του σε μεγαλύτερη κατηγορία από την ηλικία του και προσπάθησε για ένα καλό άλμα με στόχο να βελτιώσει την ατομική του επίδοση. Το άλμα του (5.45μ) δεν ήταν ανάλογο των δυνατοτήτων του καθώς η προηγούμενή του αγωνιστική επίδοση στο μήκος ήταν στα 5.62. Ο αθλητής μας με αγωνιστική διάθεση βάζει πλώρη για καλύτερη εμφάνιση στα τέλη Μαΐου στο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του.

Έπεται συνέχεια με συμμετοχή αθλητών-τριών μας στις κατηγορίες Κ16 και Κ18!

Συγχαρητήρια στους αθλητές του αγωνιστικού μας τμήματος που προπονούνται, μήνες τώρα, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας.

Τελειώνοντας, ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, περαστικά σε παιδιά και ενήλικες που νοσούν αυτήν την περίοδο στην πόλη μας και ελπίζουμε όλοι να υπάρξει σύντομα ύφεση.

Υπομονή…

‘’Λίγο ακόμα θα ιδούμε…

Λίγο ακόμα, να σηκωθούμε…’’  

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr