Επιτυχίες για τον Χ.Τρικούπη στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου

ΣΤΙΒΟΣ Γ.Σ.ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΟΜΙΛΟΣ 7) ΠΑΤΡΑ 8-9/05/2021.

ΛΥΚΟYΔΗ ΑΝΔΡΙAΝΑ

- Πρώτη (1) θέση στα 100μ. Γυναικών με 12,80.

- Τέταρτη (4) θέση στα 200μ. Γυναικών με 26,00.

Η Μεσολογγίτισσα αθλήτρια αν και τραυματίας την τελευταία εβδομάδα αγωνίστηκε τελικά και τις δύο ημέρες και δικαιώθηκε. Έκανε έτσι το καθήκον της και με το παραπάνω, δείχνοντας την αξία της και τις μεγάλες δυνατότητες της.

ΡΕΒΕΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Αν και μικρός (2005) και πρωτάρης αγωνίστηκε αξιοπρεπώς στην μεγάλη κατηγορία τρέχοντας στις τελικές σειρές των 100μ.και 200μ. Όπου και τερμάτισε πέμπτος (5) και έκτος (6) αντίστοιχα (τελικές σειρές) με χρόνο 12.88(100μ.) και 27.00(200μ.) αποκομίζοντας αθλητικές εμπειρίες.

Η ΛΥΚΟΥΔΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ τα τελευταία τρία χρόνια κάνει αθλητισμό υψηλού επιπέδου, είναι Πανελληνιονίκης κάνοντας γνωστό το όνομα του Μεσολογγίου σε όλη την Ελλάδα και για τον Στίβο. Σε αντίθεση όμως με όλες τις ανταγωνίστριες της που στις πόλεις τους έχουν ιδανικές συνθήκες γυμνασης, αυτή γυμνάζεται σε γήπεδο (χωράφι) με χωμάτινο στίβο όπου Χειμώνα και Καλοκαίρι είναι γεμάτος νερά και λάσπες.

Επιπλέον στο γήπεδο αυτό δεν υπάρχει ούτε ένα όργανο στίβου αλλά ούτε και γενικής γύμνασης. Βλέπουμε λοιπόν ότι η επίσημη πόλη την αγνοεί, όπως αδιαφορεί και για την ανάπτυξη του Στίβου στην πόλη γενικότερα.

Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας και στο Στίβο του Χαρίλαου Τρικούπη για τις συμμετοχές και τις επιτυχίες των αθλητριών-των του. Ακόμη καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες.

Τέλος ένα ευχαριστώ στην φυσικοθεραπεύτρια Ζαφειρόπουλου Κατερίνα για την μεγάλη βοήθεια που προσέφερε τις τελευταίες ημέρες στην Λυκούδη Ανδριάνα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr