Με το δεξί στην πρεμιέρα ο Άρης Αιτωλικού!

 

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β'κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας.

Χθες απόγευμα Κυριακής 17 Οκτωβρίου 2021,στο γήπεδο της Κατοχής (προσωρινή έδρα του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ λόγω των εργασιών που γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού),επικράτησε με σκορ 2-1του Αρακύνθου Ματαράγκας.

Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν, ο Ζέρβας Νεκτάριος στο 33'με σουτ απο το ύψος του πέναλτι από ωραία σέντρα (ασίστ)του Πασπαλιάρη Σώζων, και ο Φράγκος Λάζαρος στο 93'με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής από αριστουργηματική σέντρα του νεαρού Γιώργου Κτιστόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 62'με τον Ευθυμίου Κ.από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ.

Επόμενος αγώνας για τον ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ είναι εκτός έδρας,την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021και ώρα 16:00 στο γήπεδο της Κατοχής με την ομάδα της Παιανίας Μάστρου,στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.

Ορθιοι από αριστερά: Φράγκος Λάζαρος, Σαρδελής Χρήστος, Πασπαλιάρης Σώζων, Κάκκος Γιώργος, Τσαπόκος Μίλτος, Καρέτσος Νίκος.

Καθιστοί από αριστερά: Διαμαντόπουλος Γρηγόρης, Ξύστρας Ιωάννης, Λυκούδης Αγγελος, Ζέρβας Νεκτάριος, Φούντας Δημήτρης.

Αγωνίστηκαν ως αλλαγές οι: Καβαλιέρης Νίκος, Ράπτης Θανάσης, Κτιστόπουλος Γιώργος.

Στην αποστολή ήταν και οι: Καλογήρου Αποστόλης, Καντάρελος Γιώργος, Καλογήρου Πάνος, Σκαρμούτσος Κώστας, Μπαρούχος Ανδρέας, Αργυρόπουλος Δημήτρης.

Πηγή: facebook Άρης Αιτωλικού

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr