Α2 Ανδρών: Η προαναγγελία του αγώνα Χαρίλαος Τρικούπης – Αμύντας

 

Στην πρωτεύουσα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας θα ταξιδέψει το απόγευμα του Σαββάτου (27/11 , 17:00) ο Αμύντας, για να αντιμετωπίσει τον ΓΣ Χαρίλαο Τρικούπη στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Η ομάδα του Μεσολογγίου έχει 2 νίκες σε έξι αναμετρήσεις, τη φετινή σεζόν, στο Μεσολόγγι, με τον Οίακα (111-44) και το Μαρούσι (91-68), ενώ πήρε το κίτρινο φύλλο στου Στρέφη με τον Τρίτωνα (84-69), στην Καβάλα με την Ελευθερούπολη (90-85), στο Μεσολόγγι με την Καβάλα (67-72) και στο Ψυχικό (83-66). Την περασμένη σεζόν υποβιβάστηκε στην Α2 τερματίζοντας στην τελευταία θέση της Basket League, ενώ την τρέχουσα σεζόν πραγματοποίησε καθολική ανανέωση στο ρόστερ και στο τιμόνι την οδηγούσε, μέχρι και τις αρχές της εβδομάδας ο Ντίνος Καλαμπάκος για 3η συνεχόμενη χρονιά. Πλέον, πρώτος προπονητής είναι ο άμεσος συνεργάτης του, Ηλίας Μούτσιος, ο “στρατιώτης” της ομάδας του Μεσολογγίου, που είχε αναλάβει για πρώτη φορά πρώτος προπονητής τη σεζόν 2013-14.

Η προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο αντιπάλων μας μεταφέρει στην πρώτη περίοδο των γηπεδούχων στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία (2018-19) που κατέκτησαν το ροζ φύλλο και στις δύο αναμετρήσεις, στην 10η αγωνιστική στον Υμηττό (68-83) και με ένα καλάθι στο Β’ γύρο στο Μεσολόγγι (74-72). Την επόμενη χρονιά οι Μεσολογγίτες αναδείχθηκαν πρωταθλητές με ρεκόρ 19-2 και ανέβηκαν στην Α1, παρότι το πρωτάθλημα διακόπηκε την 21η αγωνιστική λόγω της πανδημίας, έχοντας διεξαχθεί η προτελευταία αγωνιστική του Α΄γύρου στον Υμηττό και παρόλο το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο των γηπεδούχων, οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος επέστρεψαν με το διπλό στη Δυτική Ελλάδα (60-70).

Κλειστό Μεσολογγίου | Σάββατο 27 Νοεμβρίου | 17:00

ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης – ΑΟ Αμύντας

Διαιτητές: Αναστόπουλος, Καρπάνος και Κανελλόπουλος (κομισάριος Πατσαντζόπουλος)

Πηγή: amyntas.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr