Χ.Τρικούπης: Ανακοίνωση για το παιχνίδι με την Καρδίτσα στις 19/1

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι, με βάση τις ισχύουσες οδηγίες και την εφαρμογή της χρήσης του 10% της πληρότητας του γηπέδου, τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον ΑΣ Καρδίτσας για τη 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, μπορούν να παρακολουθήσουν οι κάτοχοι των VIP καρτών διαρκείας (Κόκκινες θέσεις).

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για 15 κατόχους Καρτών διαρκείας (Κίτρινες θέσεις) να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλέσουν στο 698 7996660 αύριο Τρίτη 18/01, 11:00 με 13:00. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Ισχύουν κανονικά οι Ειδικοί Όροι παρακολούθησης.

Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας, πρέπει να έχουν μαζί τους σε ψηφιακή ή απλή μορφή το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο...)

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr