Ενίσχυση με άρωμα.. Μεσολογγίου για τον Ιστορικό Πανιώνιο!

Επανεκκίνηση για το Ιστορικό Σωματείο του Πανιωνίου στο μπάσκετ, που μετά την ανάληψη της διοίκησης από τους κ.κ Θεόδωρο Μικρόπουλο και Παναγιώτη Ηλιάδη και την επιστροφή του εμβληματικού Αρχηγού Φάνη Χριστοδούλου από τη θέση του Γενικού Αρχηγού ξεκίνησαν άμεσα τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιά και το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Η αρχή έγινε με την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του έμπειρου κόουτς Περικλή Ταυρόπουλου ενώ σειρά πήραν οι προσθήκες, με τον Ιστορικό να έρχεται σε συμφωνία με τους Δημήτρη Βεργίνη, Χρήστο Σκάνδαλο, Γιώργο Σταθόπουλο, Αντώνη Μάντζαρη, Στέλιο Χάλαρη και Σάββα Τζουγκαράκη.

Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδα του Πανιωνίου θα έχουν Άρωμα Μεσολογγίου όπως αναφέρουμε και παραπάνω στον τίτλο, με τους Γιώργο Παπαδιονυσίου και Τάσο Αντωνάκη να έχουν ανακοινωθεί και επίσημα από τους Νεοσμυρνιώτες ενώ σειρά σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα πάρουν οι Στάθης Παπαδιονυσίου και Γιάννης Σαχπατζίδης.

Κοινό γνώρισμα των τεσσάρων το επιτυχημένο πέρασμα τους από το Μεσολόγγι και την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, όπου αγαπήθηκαν από το φίλαθλο κοινό με το οποίο έζησαν έντονες και ανεπανάληπτες στιγμές.

Σίγουρα το χτίσιμο μιας τόσο έμπειρης και ταλαντούχας ομάδας από την μεριά των ανθρώπων του Πανιωνίου, δείχνει με το καλημέρα και τις προθέσεις που δεν είναι άλλες από την επάνοδο του Ιστορικού συλλόγου με ορίζοντα τριετίας στην basket league.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr