Παραιτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Ευηνοχωρίου

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την παρούσα ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της  ομάδας, δηλώνει την αποχώρησή του από τη διοίκηση , μετά από έξι (6) συναπτά χρόνια. Με αίσθημα ευθύνης αναλάβαμε τη διοίκηση της ομάδα του χωριού μας, καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια, την επαναφορά της ομάδας στην ανώτερη κατηγορία, την εδραίωσή της σε αυτή και τον πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία τρία χρόνια.

Με αίσθημα ευθύνης και αυτή τη στιγμή, μετά από έξι (6) χρόνια, και δεδομένου των βάσεως που δημιουργήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, δίνουμε τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με την ομάδα του χωρίου μας, αγωνιζόμενη στην ανώτερη κατηγορία, χωρίς την παραμικρή οικονομική εκκρεμότητα, με άρτιους αγωνιστικούς χώρους και πλούσιο αθλητικό υλικό, και το σημαντικότερο την «προίκα» των τμημάτων υποδομής που δημιουργήσαμε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως τους αθλητές του χωριού μας που μας στήριξαν από τα χρόνια της Διοίκησής μας, τον προπονητή μας Θανάση Διαμαντόπουλος για την ανιδιοτελή προσφορά στην ομάδα, όλους τους αθλητές που συνεργαστήκαμε  όλα αυτά τα χρόνια, όλους τους χορηγούς μας που μας  βοήθησαν με την προσφορά τους και τους συγχωριανούς μας που ο καθένας με τον τρόπο του μας προσέφερε βοήθεια, οικονομική και υλική.    

Εκ μέρους του προπονητή μας Θανάση Διαμαντόπουλου, εκφράζεται ένα προσωπικό μεγάλο ευχαριστώ προς τους αθλητές των τμημάτων υποδομών για την συνεργασία τους και την συμμετοχής τους σ αυτά.  

Ευελπιστούμε να υπάρξει το αντάξιο ενδιαφέρον, προκειμένου η ομάδα του χωριού μας να συνεχίσει την παρουσία στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο του Νομού μας.

Με Τιμή και Σεβασμό

Το Δ.Σ.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr