Νίκη για την ΑΕΜ στο Αντίρριο επί του Ατρόμητου με 3-0

 

 Ατρόμητος Αντιρρίου – ΑΕ Μεσολογγίου 0-3

Νίκη για την ΑΕΜ στο Αντίρριο το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου επί τοπικού Ατρομητου με σκορ 3-0, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.

Ανοιχτό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, με την ομάδα του Μεσολογγίου να παίρνει το προβάδισμα στο 32΄με κεφάλια του Μπαλαμπάνη 0-1.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και το 48΄οι φιλοξενούμενοι με σουτ του Πιστιόλη θα πάρουν αέρα δυο τερμάτων 0-2.

Για να έρθει και πάλι ο χαρισματικός επιθετικός των κανονιέρηδων ο οποίος μέχρι σήμερα είναι και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με οκτώ τέρματα στο 85΄με νέο σουτ να γράψει το τελικό 0-3.

Μετά και την σημερινή νίκη η ομάδα του Ανδρέα Καλαβριζιωτη εξακολουθεί να είναι μονή της στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄κατηγοριας με 13 βαθμούς.

Τα γκολ της αναμετρήσεις:

32΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Μιχαλόπουλου στην κάρδια της περιοχή κεφαλιά του Μπαλαμπάνη 0-1.

48΄ΓΚΟΛ, σέντρα από αριστερά του Πλαστήρα, απομάκρυνση της άμυνας με τη μπάλα να φτάνει στον Μιχαλόπουλο, σουτ του τελευταίου με τη μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυντικού και να στρώνεται στον Πιστιόλη, ο όποιος με σουτ θα κάνει το 0-2.

85΄ΓΚΟΛ, γύρισμα του Βαρούχου από δεξιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, με ωραίο σουτ ο Πιστιόλης θα σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και τρίτο για την ομάδα του, γράφοντας το τελικό 0-3.

Επόμενο παιχνίδι για τους κανονιέρηδες «εντός έδρας» το επόμενο Σάββατο 10/12 στο γήπεδο Ευηνοχωριου απέναντι στην ομάδα του Αστέρα Μεσολογγίου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Λιόνας και Μπαξάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου) Μπιμπας, Πατογιάννης (65΄Παναγιωτοπουλος), Κάκκος, Μιχαλόπουλος, Αμπντελ Σαλαμ, Ζαχαρόπουλος (65΄Ρουμπατης), Ευθυμιοπουλος, Μαστροκωστας, Κατσίκας, Παπαποστόλου, Ανδριτσόπουλος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Κοκορης, Τριφιατης (73΄Νικολόπουλος), Αθανασόπουλος, Κράνης (85΄Κουφός), Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης , Χαλαζιάς, Γαβρίνας (75΄Βαρούχος Κ.), Μιχαλόπουλος, Πλαστήρα (73΄Κάκκος).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr