Κουρουπάκης | «Το θέλω και η μαχητικότητα ήταν αυτά που μίλησαν κόντρα στον Ηρακλή»

Ο Χαρίλαος Τρικούπης επικράτησε με 93-90 του Ηρακλή στην παράταση, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Elite League – Ερρίκος Ντυνάν, και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Μεσολογγίου, Περικλής Κουρουπάκης, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του web radio της ΕΟΚ με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη.

Αναλυτικά είπε:

Για το πού κρίθηκε το ματς με τον Ηρακλή: «Το “θέλω” και η μαχητικότητα ήταν αυτά που “μίλησαν” στην αναμέτρηση. Ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι για ‘μας, βάλαμε και κάποια σουτ. Στο 2ο ημίχρονο ξέφυγε λίγο η κατάσταση, ο Ηρακλής έφτιαξε και μια καλή διαφορά, αλλά η μαχητικότητα ήταν ο καταλυτικός παράγοντας στο τέλος. Είχαμε και την ευκαιρία να το τελειώσουμε στην κανονική διάρκεια το παιχνίδι, αλλά χάσαμε την τελευταία επίθεση. Τελικά στην παράταση ήμασταν εμείς που κερδίσαμε».

Για το φετινό στόχο της ομάδας: «Ο στόχος απ’ την αρχή ήταν τα play-offs και δεν έχει αλλάξει αυτό, λόγω του ότι ξέρουμε ποιοι είμαστε, έχουμε δείξει και καλύτερο πρόσωπο στην έδρα μας. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και πιο σοβαροί και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τώρα έχουμε ένα πολύ καλό τεστ εκτός έδρας με τα Μέγαρα και πιστεύω θα μπορέσουμε να κάνουμε μια πολύ καλή αρχή, να κερδίσουμε κι εκεί, ώστε να «σπάσει η κατάρα» των εκτός έδρας και να συνεχίσουμε την πορεία μας».

Για το διαφορετικό πρόσωπο του Χαρίλαου Τρικούπη στα εντός έδρας παιχνίδια: «Είμαστε νέα ομάδα και μάς λείπει η λίγο παραπάνω σοβαρότητα και εμπειρία που χρειάζεται για να διαχειριστούμε τα εκτός έδρας παιχνίδια. Εντός έδρας είμαστε πολύ καλύτεροι και από θέμα απόδοσης και από θέμα ενέργειας. Έχουμε κερδίσει πολύ καλές ομάδες εδώ πέρα και θα συνεχίσουμε. Είναι θέμα χρόνου να κερδίζουμε και τα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για την προσωπική του απόδοση: «Ψάχνομαι κι εγώ, δεν έχω και πολλές εμπειρίες, οπότε προσπαθώ μέσω της προπόνησης, ν’ ακούω τους προπονητές μου, ν’ ακολουθώ το πλάνο, να προσπαθώ κι εγώ να βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα. Στην ομάδα είμαστε νέα παιδιά, όλοι ψαχνόμαστε, δεν είμαι μόνο εγώ».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr