Εξαιρετική η τελετή λήξης του τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής του Αστέρα Μεσολογγίου (Φωτο)

Κατηγορία: Slideshow

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2025, το βράδυ, στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου, η τελετή λήξης του τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής του Αστέρα Μεσολογγίου

Η προσέλευση των γονέων, συγγενών και φίλων των μικρών αθλητών μας ήταν εντυπωσιακή, καθώς “πλημμύρησαν” τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου, παρακολουθώντας ένα πραγματικό εντυπωσιακό θέαμα που πρόσφεραν όλα τα παιδιά της ενόργανης γυμναστικής που συμμετείχαν σε αυτό.

Πριν την έναρξη του προγράμματος, η υπεύθυνη-γυμνάστρια του τμήματος Ενόργανης γυμναστικής κα Έντση Ευθυμίου, ευχαρίστησε τόσο τα παιδιά που συμμετείχαν όλη τη χρονιά στις προπονήσεις του τμήματος όσο και τους γονείς των παιδιών που έμπρακτα την εμπιστεύονται και στηρίζουν τα παιδιά τους. Αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της ενόργανης γυμναστικής στη ζωή των παιδιών, επισημαίνοντας ότι καλλιεργεί εκτός από το σώμα, την πειθαρχία, τη συνεχή προσπάθεια και την ομαδικότητα.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Αστέρα Μεσολογγίου, ο αντιπρόεδρος κ. Βασίλειος Κ. Σταμάτης ευχαρίστησε όλους τους γονείς που στήριξαν και εμπιστεύτηκαν τη προσπάθεια του Συλλόγου, τη Δημοτική Αρχή για τη διευκόλυνση διαθέτοντας στο Σύλλογό μας την αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι φετινές προπονήσεις του τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής, καθώς και ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου κ.κ. Παναγιώτη Ζαβιτσανάκη για την άριστη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση στις όποιες ανάγκες του Συλλόγου μας τη φετινή χρονιά. Κλείνοντας, ευχαρίστησε θερμά τη κα Έντση Ευθυμίου, γυμνάστρια και υπεύθυνη του τμήματος για την αγάπη, τη προσήλωση και τον επαγγελματισμό που επέδειξε για άλλη μία χρονιά συνεργασίας με το Σύλλογό μας. Τέλος, ευχαριστίες απεύθυνε στον άμεσο συνεργάτη-γυμναστή και σύζυγο της κ. Δημήτρη Ευθυμίου, καθώς και τους συνεργάτες του τμήματος Ενόργανης κ. Νικόλαο Σταμάτη και κα Βίκυ Μπιμπίρη.

Το πρόγραμμα της τελετής λήξης περιλάμβανε τρία μέρη:

Την επίδειξη ασκήσεων ενόργανης από όλους τους αθλητές και αθλήτριες του τμήματος .

Την μίνι επίδειξη χορογραφιών από το τμήμα Ενόργανης της Γ.Ε. Αγρινίου -που φιλοξενήθηκαν στην τελετή λήξης του Συλλόγου μας- υπό την καθοδήγηση της κα Ντόρα Διαμάντη.

Τις χορογραφίες από όλα τα ηλικιακά τμήματα της Ενόργανης Γυμναστικής.

Το θέαμα και οι προσπάθειες όλων των παιδιών πραγματικά εντυπωσίασαν όλους μας. Oι μικρές αθλήτριες και αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να μας παρουσιάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τους κόπους της φετινής χρονιάς. Τα χαμόγελα και η χαρά στα πρόσωπά τους ήταν έκδηλη, αποτυπώνοντας την ικανοποίηση για τη συμμετοχή τους σε αυτή την εκδήλωση-σφραγίδα της φετινής χρονιάς.

Η τελετή, αν και διήρκησε περίπου 2μιση ώρες, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων και το ζεστό χειροκρότημα στο τέλος της τελετής ήταν το τελικό επισφράγισμα της εντυπωσιακής παρουσίασης των παιδιών μας και η γλυκιά ανταμοιβή της Γυμνάστριας κας Ένστη Ευθυμίου!!!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ